Witam. Kupiłem niedawno skrypt php do anonsów towarzyskich. Powoli go testuję, modyfikuję no i zaczynam mysleć o optymalizacji pod względem pozycjonowania. Wiadomo, znaczniki <meta>, słowa kluczowe, znaczniki h... tylko w jakim pliku? Domyślnie ma być niby index, jednak w pliku index... nie widzę żadnego wstępu kodu html - zaczyna się od php, html-u jest niewiele, a co dla mnie dziwne jest jedynie zamknięcie znaczników na końcu kodu, nie ma żadnego początku. Nie wiem więc gdzie miałbym umieścić te wszystkie pozycjonerskie duperelki?
Jest za to plik top w którym mamy już normalny układ, doctype, meta itp. czy dobrze rozumiem że własnie tam powinno się to znajdować?
Tak, jestem zielony w kodowaniu więc nie musicie mi wypominać mojej niewiedzy - zdaje sobie z niej sprawę. Z góry dziękuję za pomoc
Jest za to plik top w którym mamy już normalny układ, doctype, meta itp. czy dobrze rozumiem że własnie tam powinno się to znajdować?
Tak, jestem zielony w kodowaniu więc nie musicie mi wypominać mojej niewiedzy - zdaje sobie z niej sprawę. Z góry dziękuję za pomoc