Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomysl...
Mam do was pytanie.
Chcialbym stworzyc potezny serwis,wlozylbym w niego mnostwo pracy,tylko nie wiem o czym,pomozcie.
Forum? Strona?Sprzedawanie hostingow(Kupibym reseller)
Wybierzcie jedno z powyzszych i podajcie kategorie(ktora bylaby odwiezdana najczesniej wedlog was)
Odpowiedz
Postawiłbym na - "strona", pozostałe opcje pewnie zginą w tłumie. O czym? No nie ma lepszej opcji niż temat, w którym jesteś ekspertem i maniakiem.
Odpowiedz
1. Jeśli liczysz, że ktoś Ci tu da gotowy pomysł to pomyliłeś dział. Tu się wylęga pomysły z czyiś pomysłów. Daj co już wykminiłeś a my Ci poradzimy jak udoskonalić.

2. sprzedaż hotingów? I to ma być takie spektakularne?
Fora? Od groma i po trzewiki a nawet dziurki w nosie Wink
stronę możesz otworzyć, o czym to już sam wymyśl. Trudno żebyś pisał o Gdowie dolnym mieszkając w Pcimiu więc znajdz dziedzine w której to Ty sam jesteś master of site Smile
Odpowiedz
ja mialem od dawna pomysl ale nie mialem checi jego rozwijania . patrz. przypusmy siedzimy sobie i gadamy o czyms no i np pytasz sie mnie skad to sciagnalem ? no i napewno miales taka sytuacje ze nie pamietales i jak to w rozmowie sie mowi ..hmm....z..ztego....no....nie ..nie pamietam.. no i taka domena ztego.pl by sie przydala ;> prosta i jakze czytelna Smile SCIAGNIJ ZTEGO.PL Smile no i wszystko jasne. mam nadzieje ze kumasz o co mi chodzi
Odpowiedz
Hmm, witaj nie wiem czy pomogę. Bo to jest moja pasja, a nie Twoja.
Zrobił byś grę via www na jakimś vps/dedyk. Teraz nie jest już to takie trudne.
www.gryviawww.pl
Na tej stronie znajdują się różne silniki. Możesz ja obejrzeć, kupić sms, lub przelew. Jest ich około 20.
Są łatwe w rozbudowie i dodatkowo znajduję się tam forum i pomoc.
Pamiętaj możesz zarabiać tylko na silnikach z licencją.
Odpowiedz
Według mnie, sądząc po pierwszym wpisie nic z tego nie będzie, to raczej taka sytuacja jak: "Chcę stworzyć Facebook 2 za 100zł"...
Odpowiedz
A ja napisze co mi jakieś 3 lata tamu wpadło do głowy. Chociaż nigdy nic w tym celu nie zrobiłem.
Pomyślałem o odwrotnym Allegro. Użytkownik wystawia ofertę np, że kupi coś za 100zl a sprzedawcy się licytują w dół za ile mogą tą rzecz sprzedać.

ciekawe czy miałoby to rację bytu.
Odpowiedz
zrób o absurdach w PKP Big Grin temat zawsze na czasie a i ciagle nowe materiały dochodza Big Grin
Odpowiedz
@knatupl twój pomysł mozna przetłumaczyć tak: chcę budowac statki, luksusowe samochody lub polecięć na księżyć, mam dwie ręce i chęć do pracy. Tak nie tworzy sie start-up, za biznes plan trzeba słono zapłacić, nikt za darmo nie da ci know how.

Wymysl cos oryginalnego, przetestuj pomysł , policz zyski a potem do dzieła. Buduj zespół lub opieraj sie na outsourcing-u.
Odpowiedz
(16-01-2010, 06:50)knatupl napisał(a): Mam do was pytanie.
Chcialbym stworzyc potezny serwis,wlozylbym w niego mnostwo pracy,tylko nie wiem o czym,pomozcie.
Forum? Strona?Sprzedawanie hostingow(Kupibym reseller)
Wybierzcie jedno z powyzszych i podajcie kategorie(ktora bylaby odwiezdana najczesniej wedlog was)
[Obrazek: mis.jpg]
Dobre samopoczucie w tym tygodniu sponsoruje cytat:
Cytat:Mogę tylko tylko na prawo i lewo ale na środek nie mogę.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
Sponsorzy i przyjaciele
SeoHost.pl