Cytat:Firma FRYZJERSKA (link http://www.webhostingtalk.pl/topic/26565...p__223815) istnieje od tego czasu - gwoli ścisłości.
Twierdze że jest Pan zacofany umysłowo ??
Palcem Pokaże więc tak Trutorial:
Wchodzimy na http://www.stat.gov.pl/regon/
Zaznaczamy na Nip Lub Regon
Klikamy na forum Kopiuj/Wklej
NIP: 7921933492
REGON: 180527160
Przepisujemy kod i klikamy SZUKAJ

i są wszystkie dane Firmy
Salon Fryzjerski ?? Owszem przecież moja kobieta jest fryzjerką PKD mogę mieć dziesiątki co w tym złego

znam człowieka co ma warsztat i dorabia na Hostingu
Cytat: Fizycznej maszyny to na oczy nie widziałeś. Forum to jest publiczne i netykieta zezwala na pisanie per Ty.
Też Palcem pokaże:
ul. Lwowska 24a
37-550 Radymno
adres zapraszam może jak Pan pisze o niewidzeniu to ja Pokaże ? nawet rozrysuje jak coś Pan nie wie... Nie ma się czego wstydzić.
Forum jest publiczne idelne aby sobie Pana poczytać i się pośmiać
Dlaczego?
Nie znamy się... Nic Panu nie zrobiłem a Pan tak pisze jak był bym najwiekszą konkurencją co więcej... Krzywdę Panu zrobiłem i nie potrafi Pan odpuścić tylko google aż sie pali z hasłem LiderHost
Cytat: Powstrzymuję się od dalszych komentarzy, celem moich postów jest wyłącznie powstrzymanie spamu i pseudo-biznesu
.
W tym momencie myślałęm że padne
Powstrzymuje się ale piszę!
Cel postaw Pan sobie jeden doprowadz swoją strone i firmę do zadowalających Pana wyników a nie zajmuj się Pan cudzą. Ciekawość 1 stopień do piekła
Spamu ? Czytaj się PAN !!! Pseudo-Biznesu hmm ? na jakiej podstawie ? ... czyżby brakowało gdzieś przecinka na mojej stronie ? hmm możliwe w takim razie zamkne firme i zgłosze sie na policje za brak interpunkcji
Cytat:Cokolwiek byś nie napisał - będzie kłamstwem.
Jasnowidz ... ehh że się chciało to pisać
Cytat:A ja z racji że nie lubię prowadzić konwersacji z kłamczuchami, żegnam!
4 strony postów ... od 1 strony cały czas Pan pisze

??
Boże straszna jest to co Pan wyrabia ... ale cuż ... jest mi przykro (Specjalista) w wcześniejszym stadium da się leczyć.