Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
serwery dedykowane od 50 PLN brutto miesięcznie - w końcu coś tańszego! :)
ciekawe czy bezawaryjne
@VMLine.PL heh... Fest to widzę, niezły przekręt z tym LiderHost.pl...
Cytat:Nie posiadasz serwerów, posiadasz konto reseller. To są dwie RÓŻNE rzeczy. Serwer to fizyczna maszyna, a ty masz konto wirtualne.

W celu sprawdzenia FIzycznych jak i Wirtualnych maszyn w firmach które wynajmuje zapraszam na adres siedziby firmy podanej na stronie www.

Cytat:I przestań kłamać, masz serwer wirtualny tylko w hekko, a inne to pewnie po nazwie sobie dopisałeś, bo tylko takie widziałeś. Proponuję poduczenie się w tym temacie i zaprzestania kłamliwego spamu.

Drogi Panie na "Ty" to my nie jesteśmy Smile to swoją drogą, kłamcą nie pozwolę się nazywać ponieważ nie znam Pana jak i Pana firmy jak można wypowiadać się o kimś kogo się nie zna zupełnie, O Pana stronie dowiedziałem się 1 raz w życiu na tym forum.

Cytat: Jakich możesz mieć klientów jak działalność zacząłeś pare miesięcy temu? Ten typ biznesu rozkręca się latami, a nie miesiącami.

Czy ja rozmawiam z dzieckiem ? czy osobą dorosłą i odpowiedzialną?

Firma istnieje od 22 lutego 2010 roku... łatwo można sprawdzić, klienci w większości są z miasta (tzw. stacjonarni). Latami rozkręca się jak ktoś jest niepełnosprawny albo ograniczony umysłowo, komuś komu zależy uderzy tam gdzie wezmą jego usługi za duże pieniądze, Reklama na forum to nie marketing ani droga do sukcesu.

Cytat:Przestań wciskać kit i najlepiej z niknij. A o przebojach guteczka więcej tu

Kit kiedyś wciskali w okna ale technologia pnie się do góry radze się podszkolić a nie atakować ponieważ my się nie znamy ... Bynajmniej ja Pana nie znam, troszeczkę kultury i nauka wstrzemięźliwości, Pan mi nie będzie mówić czy mam ZNIKAĆ czy NIE (Jest Pan zabawny)
Przebojach ? to właśnie takie dziecinne firmy jak Pan robią hałas mętlik...

Zamiast zająć się swoim biznesem swoimi sprawami wcinają się Państwo w cudzy...
A Pan teraz dał popis swoich wiadomości na forum Smile...
I treściami wypowiedzi !

Profesjonalne podejście do sprawy... moim zdaniem

Pan posiada Smile

-GPS
-Rentgen
-Agentów
-Detektywów
-Szpiegów

i bóg wie co jeszcze skoro Pan wie lepiej ode mnie co ja mam czego nie mam i gdzie to mam Smile...

Powiem coś Panu... Nic Pan nie wie... przeczytał Pan sobie WHT poskładał historie... Łyknoł jak dziecko cykierka i chwali się jaką to ma Pan wiedze na temat mnie Smile

Prosze się przeczytać bo skonczy Pan jak ja i to o Panu będą czytać... Zobaczcie wyczyny VMLINE Big Grin
Firma FRYZJERSKA (link http://www.webhostingtalk.pl/topic/26565-wszystko-za-darmo-tylko-w-liderhostpl/page__view__findpost__p__223815) istnieje od tego czasu - gwoli ścisłości. Fizycznej maszyny to na oczy nie widziałeś. Forum to jest publiczne i netykieta zezwala na pisanie per Ty. Powstrzymuję się od dalszych komentarzy, celem moich postów jest wyłącznie powstrzymanie spamu i pseudo-biznesu. Cokolwiek byś nie napisał - będzie kłamstwem. A ja z racji że nie lubię prowadzić konwersacji z kłamczuchami, żegnam!

PS. Polecam uczęszczanie na lekcje języka polskiego celem douczenia się poprawnego składania zdań.
Cytat:Firma FRYZJERSKA (link http://www.webhostingtalk.pl/topic/26565...p__223815) istnieje od tego czasu - gwoli ścisłości.

Twierdze że jest Pan zacofany umysłowo ??

Palcem Pokaże więc tak Trutorial:

Wchodzimy na http://www.stat.gov.pl/regon/
Zaznaczamy na Nip Lub Regon

Klikamy na forum Kopiuj/Wklej
NIP: 7921933492
REGON: 180527160

Przepisujemy kod i klikamy SZUKAJ Smile i są wszystkie dane Firmy

Salon Fryzjerski ?? Owszem przecież moja kobieta jest fryzjerką PKD mogę mieć dziesiątki co w tym złego Smile znam człowieka co ma warsztat i dorabia na Hostingu

Cytat: Fizycznej maszyny to na oczy nie widziałeś. Forum to jest publiczne i netykieta zezwala na pisanie per Ty.

Też Palcem pokaże:

ul. Lwowska 24a
37-550 Radymno

adres zapraszam może jak Pan pisze o niewidzeniu to ja Pokaże ? nawet rozrysuje jak coś Pan nie wie... Nie ma się czego wstydzić.

Forum jest publiczne idelne aby sobie Pana poczytać i się pośmiać

Dlaczego?

Nie znamy się... Nic Panu nie zrobiłem a Pan tak pisze jak był bym najwiekszą konkurencją co więcej... Krzywdę Panu zrobiłem i nie potrafi Pan odpuścić tylko google aż sie pali z hasłem LiderHost

Cytat: Powstrzymuję się od dalszych komentarzy, celem moich postów jest wyłącznie powstrzymanie spamu i pseudo-biznesu
.

W tym momencie myślałęm że padne

Powstrzymuje się ale piszę!
Cel postaw Pan sobie jeden doprowadz swoją strone i firmę do zadowalających Pana wyników a nie zajmuj się Pan cudzą. Ciekawość 1 stopień do piekła Smile

Spamu ? Czytaj się PAN !!! Pseudo-Biznesu hmm ? na jakiej podstawie ? ... czyżby brakowało gdzieś przecinka na mojej stronie ? hmm możliwe w takim razie zamkne firme i zgłosze sie na policje za brak interpunkcji

Cytat:Cokolwiek byś nie napisał - będzie kłamstwem.

Jasnowidz ... ehh że się chciało to pisać

Cytat:A ja z racji że nie lubię prowadzić konwersacji z kłamczuchami, żegnam!

4 strony postów ... od 1 strony cały czas Pan pisze Smile ??

Boże straszna jest to co Pan wyrabia ... ale cuż ... jest mi przykro (Specjalista) w wcześniejszym stadium da się leczyć.
Domena zarejestrowana została niedawno ;P
Registered January 29, 2011

Można to sprawdzić na http://www.eurid.eu/

Ale pewnie zaraz będzie kręcenie, że kupiłeś nową domenę itp Wink Ale tak na poważnie to chyba pomyliliście tematy Panowie. Bo tu jest temat reklamy krzaka.
Przeciesz LiderHost.eu to LiderHost.pl Smile

Aż tak ciężko sprawdzić ?? to nie boli przeciesz
Przeciesz LiderHost.eu to LiderHost.pl Smile zmieniła się tylko końcówka z PL na EU

W google widnieją jeszcze stare dane firmy pod domeną łatwo sprawdzić PL i EU to samo te same dane Smile...

od niedawna nowa domena i na forach ludzie byli informowani o zmianie

Nie sprawdzimy domene przejeła drooped

NAZWA DOMENY:

liderhost.pl

typ abonenta:

organizacja

serwery nazw:

ns1.dropped.pl. [212.91.6.33]

ns2.dropped.pl. [212.91.7.33]

ale dla chcącego wpisze w google LiderHost.pl i regon obok czy się zgadza Wink

P.S

Ciekawe ile wytrzyma ten Pan Dżentelmen !
(10-03-2011, 02:52)guteczek napisał(a): Przeciesz LiderHost.eu to LiderHost.pl Smile

Przeciesz LiderHost.eu to LiderHost.pl Smile zmieniła się tylko końcówka z PL na EU

W google widnieją jeszcze stare dane firmy pod domeną łatwo sprawdzić PL i EU to samo te same dane Smile...

od niedawna nowa domena i na forach ludzie byli informowani o zmianie

P.S

Ciekawe ile wytrzyma ten Pan Dżentelmen !

Dokładnie,
liderhost.pl

NAZWA DOMENY:

liderhost.pl - dns.pl.

typ abonenta:

organizacja

serwery nazw:

ns1.dropped.pl. [212.91.6.33]

ns2.dropped.pl. [212.91.7.33]

utworzona:

2011.03.08 20:56:46

ostatnia modyfikacja:

2011.03.08 21:04:25

Żal... raptem 21 dni... ciekawe jaką historyjkę wymyślisz teraz Smile na szczęście wszystko da się zweryfikować.

ps. rzeczywiście posty napisane przeze mnie powinny trafić pod odpowiedni temat.
Nie wytrzymał...

Wszystko jasne Smile

Odpowiedz sami wszyscy widząSmile
No dobra masz rację PL'ki nie sprawdziłem. Masz ją od marca. Firma jest w każdym bądź razie legalna. Po za tym kolega mojego ojca prowadzi Biuro PTTK i jednocześnie wynajmuje autobusy, więc można mieć kilka działalności na 1 firmę.