Ocena wątku:
- 3 głosów - średnia: 2.33
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
serwery dedykowane od 50 PLN brutto miesięcznie - w końcu coś tańszego! :)
|
Liczba postów: 39
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
@KowR przecież ewidentnie jest tak jak mówisz...
Koleś otrzymał dowody...
WHMCS = Nulled - Sama Weryfikacja to potwierdza!
Dane Firmy - Nieprawdziwe
A tym pisaniem szczu1pak nas przekonuje i zachęca że jest ok...
Na Zdrowy rozum... Skoro go stać na dedyka i vpsa? nie wierze że po tym co tu przeczytał, sprawdził naocznie, był u nich dalej bez słowa wątpliwości zastanowienia...
Nie zwrucił uwagi na to co piszemy i powiedział... Rzeczywiście moja niewiedza dziękuję za informacje...
Bo przy tych kwotach może mieć serwer lub dołożyć w firmie która coś gwarantuje,,,
Na razie jest tak
Klapki na oczach, Chwali krzaka
A Wniosek wyciągnijcie sami!
Liczba postów: 54
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Zgłosiłem do WHMCS ten krzak, bo w końcu nie po to ludzie wydają kasę na licencję by jakiś "krzak" zarabiał na swoich usługach i zwiał. Tak jak kiedyś zrobił właściciel CastPol(jak nie pomyliłem nazwy)
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
@guteczek za VPS-y u nich płacę po 8-10 złotych miesięcznie za każdy, ja ryzykuję więc moja sprawa - za taką cenę nigdzie indziej nie dostanę VPS-ów o takich parametrach:
http://e-serwery.eu/vps.html
sprawa jest prosta - dopóki będą działać, będę płacił, jak przestaną - przestanę płacić, więc nie mów mi o "klapkach na oczach"
a żadnych ważnych danych tam nie mam, używam ich jako seedboxy (do ściągania torrentów), tutaj screen:
http://img109.imageshack.us/img109/7001/screenseedbox.jpg
więc NIC nie stracę, a tyle ile już one pochodziły, to za tą kasę zamiast 3 serwerów w e-serwery.eu miałbym ledwie jakiś JEDEN gdzieś indziej i to pewnie o gorszych parametrach
każdy wybiera:
albo płaci grosze i w sumie ryzykuje, albo płaci więcej i ma 100% pewne, nie krytykuj mnie jeśli wybieram tą pierwszą opcję, a "klapek na oczach" nie mam, że jest ryzyko to ja wiem
Reputacja:
0
Ale płacąc im to tak jak byś był za tym jak napisał @0Host.pl
Nie po to inni płacą aby oni na tym zarabiali... za nic!
Liczba postów: 54
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
szczu1pak,
mam już kilkuletnie doświadczenie z różnymi firmami, sam dopiero jak otworzyłem swój darmowy hosting zobaczyłem, że to wcale nie takie łatwe postawić firmę hostingową legalnie. Przykład mojego kumpla, wszystko miał na legalu kupił licencje na Cpanel+WHMCS + jeszcze parę innych skryptów, które są niezbędne i okazuje się, że krzaki zarabiają więcej od niego. To tak jakbyś ty napisał sprawdzian z polskiego powiedzmy na 5+ i ktoś obcy się pod tym podpisał mimo, że harowałeś jak wół.
Dodatkowo powinienem zrobić donos do US, żeby zamknęli raz na zawsze to, ale ucierpieli by tylko jego rodzice, a nie on sam(mowa o adminie tejże "firmy").
Miałem już taki przypadek z pożal się Boże m-host.pl, przenieśli serwery i straciłem wszystkie pliki. Kazali mi napisać na support, żeby zgłosić się po te pliki i nic od tamtego roku biorę sprawdzone firmy.
Hmm, mówisz, że wysyłasz, tylko nie zdziw się jutro, że ci odcięli pamięc RAM bo im "zabraknie".
Reputacja:
0
07-03-2011, 02:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-03-2011, 02:08 przez szczu1pak.)
Liczba postów: 1,054
Liczba wątków: 0
Reputacja:
22
07-03-2011, 02:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-03-2011, 02:46 przez KowR.)
@szczu1pak jesteś z nimi w jakiś sposób związany/powiązany?
Jestem ciekawy gdzie kolokują serwery, że mają aż tak tanio...  I z chęcią pogadał bym z administratorem...
Reputacja:
0
(07-03-2011, 02:44)KowR napisał(a): @szczu1pak jesteś z nimi w jakiś sposób związany/powiązany?
Jestem ciekawy gdzie kolokują serwery, że mają aż tak tanio... I z chęcią pogadał bym z administratorem... 
no to ich zapytaj gdzie kolokują, może ci odpowiedzą
dla mnie liczy się efekt, serwer mi działa? działa. to jestem zadowolony. ile zapłaciłem? tyle co nic. to jestem zadowolony podwójnie 
ryzyko? jest - trudno, za taką cenę mogę zaryzykować.
Reputacja:
0
07-03-2011, 03:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-03-2011, 03:01 przez guteczek.)
Cytat:no to ich zapytaj gdzie kolokują, może ci odpowiedzą
Może...
Oni mają obowiązek dać taką informacje!
Ja np mam serwery z nephax i mam taką informacje na stronie....
Liczba postów: 1,054
Liczba wątków: 0
Reputacja:
22
Nephax, rzeczywiście przerost ambicji nad treścią... Liczą sobie jak za zboże nie wiadomo za co. Ale to się ceni, bo Twój liderhost.eu będzie miał dobrą markę, a sam wybór będzie pewny i trafny.
Tak w ogóle @guteczek to jeśli można to prosił bym o kontakt via PW.
|