Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jak wypozycjonowac strone
prosze o pomoc w wypozycjonowaniu strony graficznej http://www.zarabianie-siec-dom.ugu.pl/
Odpowiedz
Więcej słów kluczowych nie mogłeś wsadzić do title?

Nie wiem co tu możesz wypozycjonować. Na stronie są trzy obrazki. Zero jakiejkolwiek normalnej treści.
Odpowiedz
Masz za długą nazwę strony.
Strona odstrasza i pozycjonowanie ci dużo nie pomoże.
Ale umieszczaj linki w katalogach, bo nikt nie będzie ci pozycjonował strony za darmo.

Pozdrawiam!
Odpowiedz
prosze o usuniecie tej stronki z sieci.nawet w latach 90' bym krzywil się na jej widok Smile
Odpowiedz
Ten koleś wstawia linki na wszystkich forach i we wszystkich kategoriach. Nudne się to już robi.
Odpowiedz
Jezu, ale nagromadzenie keywordsów w title - bezmyślność...
Odpowiedz
Przecież tam nie ma prawie żadnych tekstów. Poczytaj najpierw o optymalizacji i o wartościowej treści z wplecionymi słowami kluczowymi. Za dużo by opowiadać. Musisz zacząć od podstaw.
Odpowiedz
odpusc sobie, bo chyba nie rozumiesz zasad dzialania seo
od strony wizualnej - bez komentarza, nawet jakbys wydal majatek na wypromowanie tego czegos, to bedzie to kasa wydana w bloto...
Odpowiedz
Jak patrze na takie stronki to aż mi się słabo robi... Paskudna, w dodatku gościu na siłę pisze na każdym forum jedno i to samo..
Carpe Diem. Wink
Odpowiedz
hehe, chyba ktos zablokowal mu strone bo nie dziala i nie moglem oblukac z czym ja porownac?
Odpowiedz