Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Layout [ocena]
Witam serdecznie,

Oceńcie proszę mój layoucik Wink - logo robione na już, w efekcie końcowym będzie inne Wink

http://i55.tinypic.com/358v0ic.jpg

Pozdrawiam.
Odpowiedz
Wszystko jest super tylko nie podoba mi sie to "przypiete" do "perfect panelu" logo z menu. Smile
Jeśli pomogłem... Dodaj punkt reputacji Smile http://www.webmastertalk.pl/podstrony-include-t-5667.html
Odpowiedz
(12-02-2011, 21:01)Ancik napisał(a): Witam serdecznie,

Oceńcie proszę mój layoucik Wink - logo robione na już, w efekcie końcowym będzie inne Wink

http://i55.tinypic.com/358v0ic.jpg

Pozdrawiam.

Logo mi się podoba zwłaszcza ta reka, jak od małpy Big Grin.
W stopce napisy zrobił bym wyraźniejsze, a tak bardzo ładnie, mnie się podoba.
PHP i MySQL Tworzenie stron WWW Vademecum profesjonalisty Wydanie 4
- sprzedam po rozsądnej cenie, stan jak nowa.

Carpe Di Em
Odpowiedz
bardzo ładny Smile
jedyne do czego można się przyczepić to logo "perfect panel" - nie pasuje do tego laya
8/10
Odpowiedz
Ładny. Tylko ten napis w prawym rogu faktycznie pasuje jak pięść do nosa.
Odpowiedz
Dzięki wszystkim za opinie Smile
Odpowiedz
Mnie również się podoba chociaż można by pomyśleć o zmianie ikonek w menu bardziej związanych z kategorią tak jak jest np w przypadku drzwi.
Odpowiedz
Nawet nie wiesz ile problemu mi to sprawiło Tongue Owszem masz racje, ale ciężko mi było znaleźć ikonkę karnisza albo boazerii.
Odpowiedz
Ręka zdecydowanie do poprawienia, nie wiadomo czy małpa kładzie panele czy o co chodzi...
Powiększyłbym czcionke w górnym meny.
Poza tym staraj sie nie wrzucać wygładzonych czcionek wszedzie do grafiki bo nie wiadomo gdzie będzie tekst normalny a gdzie graficzny a to też zmienia efekt.
Odpowiedz
Siemka.. To oceniamy.. 1. Typografia - jeśli piszesz coś i to będzie pisane w kodzie ustaw wygładzanie na brak. Najważniejsze jest dopasowanie tekstu do całej strony a ten odcień siwego według mnie wcale nie pasuje, moim zdaniem powinien być tu kolor czarny. 2. Top teraz jak będzie kodowany ten layout koder będzie musiał ustawić na 100 % żeby dobrze to wyglądało i jeszcze żeby tu się zgrało ze sobą a tu widzę że to jest chyba jako obrazek albo mi się zdaje.. 3. Nagłówki powinny być wyraźniejsze kolorystycznie jeśli chodzi o typografie to jest ok i co do tego znaku obok to powinien być bardziej wyraźny albo go wywal.. 4. Stopka - reklamy jak się najedzie będą podświetlane na 100 % ? jeśli tak to nie mam tutaj żadnych uwag. 5. Jeśli chodzi o tą reklama główną to podoba mi się Smile ale ta ręka wymiata.. A do szpilek dodaj jakiś cień żeby to realistycznie wyglądało. Pozdrawiam Smile
Odpowiedz