Liczba postów: 47
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
mi chodzi o program komputerowy,a nie o stronę.
Liczba postów: 272
Liczba wątków: 0
Reputacja:
8
A to nie jest program? To jest pełnowartościowa aplikacja i do tego najlepsza z darmowych... Rozwiń lepiej temat może, bo myślałem, że GA spełnia wszystkie wymogi: "działa on-line", "jest programem" i "pokazuje logi"
Reputacja:
8
GA to aplikacja, dzięki której zbadasz kompletnie wszystko, zaczynając od ilości odwiedzeń, po współczynnik odrzuceń, natężenia odwiedzin ze względu na lokalizację, przewidywany wiek, pore dnia, pore roku... Cokolwiek zapragniesz... Może warto się najpierw zapoznać z tym narzędziem... ?
Liczba postów: 47
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Ja chciałem program nie aplikacje na stronie internetowej. Czytaj ze zrozumieniem.
Reputacja:
8
Ja czytam ze zrozumieniem, tylko Ty nie rozumiesz, ze program = aplikacja, a to czy działa dzięki PHP i jest wykonywany za pomocą przeglądarki www nie ma tu znaczenia. W zasadzie każdy skrypt PHP to program, więc dostałeś namiar na program działający on-line, czyli to o co prosiłeś w temacie...
Rozumiem, że chcesz coś co nie będzie wymagało przeglądarki... W takim wypadku ja Ci nie pomogę, bo nie znam czegoś takiego...