Najlepiej uploaduj całą stronę z plikami, to wtedy będzie mi łatwiej poprawić. No i jak podajesz adres zakładki to nie wpisuj bezpośredniej ścieżki na dysku:
Kod PHP:
C:\Documents and Settings\Ad\Pulpit\Strona\czyste\Imprezy.html
tylko:
Kod PHP:
Imprezy.html
Lub ewentualnie katalog jeżeli nie jest w tym samym co index.html. Zauważyłem, że masz tam w środku drugi nagłówek i deklaracje dokumentu. Musisz to wykasować.
04-09-2010, 18:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2010, 18:34 przez slepa5s.)
(04-09-2010, 17:55)dziamber napisał(a): Najlepiej uploaduj całą stronę z plikami, to wtedy będzie mi łatwiej poprawić. No i jak podajesz adres zakładki to nie wpisuj bezpośredniej ścieżki na dysku:
Kod PHP:
tylko:
Kod PHP:
Imprezy.html
Lub ewentualnie katalog jeżeli nie jest w tym samym co index.html. Zauważyłem, że masz tam w środku drugi nagłówek i deklaracje dokumentu. Musisz to wykasować.
Okej dzieki za uwage, za chwilke poprawie, i wrzuce pliki
Poprawiłem. a wiec wrzucam ci Plik Strony, oraz Plik tej galerii.
(04-09-2010, 17:55)dziamber napisał(a): Najlepiej uploaduj całą stronę z plikami, to wtedy będzie mi łatwiej poprawić. No i jak podajesz adres zakładki to nie wpisuj bezpośredniej ścieżki na dysku:
Kod PHP:
tylko:
Kod PHP:
Imprezy.html
Okej dzieki za uwage, za chwilke poprawie, i wrzuce pliki
Poprawiłem. a wiec wrzucam ci Plik Strony, oraz Plik tej galerii.
Jestem poczatkujacy, musze byc smieszny, przepraszam za nieswiadomosc, i prosze o wybaczenie dodaje styl
(04-09-2010, 21:21)dziamber napisał(a): Masz teraz jedną sekcję mniej na zdjęcia, bo inaczej by się nie zmieściło.
No tak, zmiescilo sie, ale chodzilo mi rowniez o to zeby strona , a dokladniej stopka byla jeszcze pod ta galeria, bo galeria dalej wychodzi za stopke, hmm, moze za skryptem bede dawal <br><br><br><br> az strona sie wydluzy? co ty na to? :> ale tak czy tak + dla ciebie
Nie, po prostu dajesz stopkę na całą szerokość strony (masz na pewno jakiś div kontener) i wtedy dajesz tylko margin-top tak duży jak chcesz, i obejdzie się wtedy bez załamań linii.
Eheh szczerze powiedziawszy nie wiem o czym mowisz, staram sie caly czas doksztalcac....hmm, czy moglbys zrobic tak zeby ta stopka byla pod galeria?? prosto mowiac zeby strona sie wydluzyla?
Witam chyba zostałem juz zapomniany, jezeli nie chce ci sie tego robic...to chociaz wytlumacz lub wytlumaczcie mi jak mam rozciagnac strone zeby stopka wskoczyla pod galerie jestem amatorem, dla was to pewnie nic trudnego wiec tak na chłopski rozum najlepiej i krok po kroku