Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[opinie] simpleart.pl
Ostatnio wiele osób, które tworzą serwisy, pytało mnie właśnie o tą firmę i o to czy warto powierzyć jej wypozycjonowanie. Dlatego tą sprawę poruszam na forum. Jeśli ktoś miał kiedyś z nią doczynienia, niech się wypowie, bo naprawę zalezy mi na waszych szczerych opiniach.
Odpowiedz
kanion a co to ma do tematu Poja?

Poju jest wiele firm oferujących pozycjonowanie i nie łatwo może być znalezienie osób, które korzystały z usług simpleart.pl.
Możesz poczytać http://www.simpleart.pl/opinie_klientow.html , ale ile w nich prawdy to się raczej nie dowiesz, póki sam nie skorzystasz z ich usług.
Odpowiedz
Firma wydaje się wiarygodna, co do skuteczności jej działania to nie mogę Ci wiele powiedzieć. Po http://www.simpleart.pl/klienci.html widać, że osiągają jakieś wyniki. Jeśli potrzebujesz usług z zakresu SEO to odezwij się na PW, wiem co nieco na ten temat.
Odpowiedz
ciekawe ile biorą za pozycjonowanie?
Odpowiedz
To wszystko zależy od wielu czynników, m.in. trudności słów kluczowych, optymalizacji serwisu, pozycja w wyszukiwarkach jaka Cię interesuje, na ile słów kluczowych chcesz pozycjonować stronę itp...
Odpowiedz
masz rację słyszałem ze takie firmy potrafią wźiąć nawet kilka tysięcy za takie coś
Odpowiedz
Z tego co słyszałem to firme prowadzą 2 osoby, które zarabiają trochę. Ale tylko dlatego tak, bo muszą ponosić koszta.
Odpowiedz
To ile osób prowadzi firmę nie ma znaczenia. Najważniejsza jest skuteczność i profesjonalne podejście do tematu.
Odpowiedz
Marcin napisał(a):To ile osób prowadzi firmę nie ma znaczenia. Najważniejsza jest skuteczność i profesjonalne podejście do tematu.

jak dasz 3000 zł to na pewno Ci wypozycjonują jak chcesz
Odpowiedz
chciałbym skorzystać z ich oferty, ale nie wiem za bardzo czy są skuteczni. Jak można ocenić dana firmę czy jest na tyle dobra żeby wypozycjonowała moje frazy. Napisałem do nich zapytanie i porównałem ich cenny z innymi firmami biorą bardzo mało. Zdziwiłem sie właśnie ta niską ceną. Czy cena gra role umiejętnościami firm?
Odpowiedz