Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Flash] edycja szablonów portfolio - jak?
Odpowiedz
Flash potrafi takie cuda Wink jeżeli masz plik .fla to otwórz go za pomocą Flasha Smile jeżeli masz s.wf to niby da coś tam się wykombinować aby prze konwertować to do fla ale zabawy z tym pewnie tyle, że w tym czasie nauczyłbyś się gotować krewetki w sosie ostrym zapiekane na wolnym ogniu
Negatywny (-1): Cytuje: "suabe"... Lubię poprawne pisanie. [Obrazek: emoticon_lol.gif]
Odpowiedz
Hehe na szczęście mam .fla.

Macromedia Flash? No mam właśnie, ale wyświetla się "unexpected file format" o.o
Odpowiedz
Zapewne plik fla został zapisany w nowszej wersji flash (CS3 lub CS4), musiał byś otworzyć plik fla w nowszej wersji flash i zapisać do starszej, o ile projekt który masz nie jest w AS3, bo Macromedia Flash obsługuje AS2.
Odpowiedz
Ok, zmieniłem co chciałem w .fla, ale jak konwertuję do .swf (Publish) i potem odpalam to on to traktuje jak film, a nie jak galerię. Tzn: jeden wielki chaos, wszystkie strony szybko się zmieniają i nie da się w nic wejść.

Jak to przekonwertować poprawnie?

edit: już mam. po edycji trzeba było z powrotem zablokować layersy header, footer i bg
Odpowiedz
Witam!

Odnowie temat, edytowałem intro z flashmo konkretnie to :
http://www.flashmo.com/preview/flashmo_138_intro
Po edycji tj zmiana samego tekstu i zapisaniu brakuje dźwięku.

Jakieś propozycje ? spotkał się ktoś z was z takim problemem?

Pozdrawiam,
Wizerx
Odpowiedz
Widzę że wszyscy się garną do pomocy na tym forum.... mam jeszcze inny problem ale nawet nie wiem czy jest sens pytać - chyba nie warto narazie ludziska
Odpowiedz