Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programy wspomagające pracę z kodem
kucici napisał(a):Ja używam notatnika, moim zdaniem najlepszy Smile

Jest wiele darmowych programów lepszych od niego. Pozatym pewnie twoje zdolności są takie same jak tego rozbudowanego edytora. I dlatego nie wymagasz od niego za dużo. ;P
Odpowiedz
Poju napisał(a):
kucici napisał(a):Ja używam notatnika, moim zdaniem najlepszy Smile

Jest wiele darmowych programów lepszych od niego. Pozatym pewnie twoje zdolności są takie same jak tego rozbudowanego edytora. I dlatego nie wymagasz od niego za dużo. ;P

Acha... Czyli jak zacznę nałogowo korzystać z Dreamweaver`a to będę jakiś PR0 i zaraz zacznę pisać CMS`y większe niż Fusion etc? Ale fajnie Big Grin Ok idę napisać jakiś CMS, pewnie mi to nie zajmie dużo czasu, bo przecież używam rozbudowanego programu który podniesie znajomość php/mysql etc. do maximum. Jak skończę to właduję na ftp.
www.pirotechnika-profun.info - Portal Pirotechniczny
Odpowiedz
Poju uwagi na temat kogoś umiejętności zachowaj dla siebie, bo póki co sam nic nie pokazałeś. Edytor w żaden sposób nie świadczy o tym jak kto koduje/programuje. Ma po prostu pomagać i przyspieszać pracę, a jeśli komuś wygodnie to niech pisze w notatniku.

Zaznaczam, że temat dotyczył oprogramowani jakiego używamy do pracy przy projektach, a nie o tym który jest najlepszy. Jeśli chcecie o tym dyskutować to proszę założyć nowy temat. Dalsze posty w tym temacie odnośnie notatnika, etc będą kasowane
Odpowiedz
Ja przyzwyczaiłem się do darmowego (a jakże) windowsowego (nie bluzgać ^^) PHP Webpage Editor.
Polski, dobry, lepszy niż Puatkowy - Pajączek Smile
[ GG : 1769938 ]
[ mailto: michal[at]dobrzycki[dot]org ]
Odpowiedz
na Linuksie korzystam z "nano" (tak, wystarczy kilka linijek w konfiguracji, żeby mzienić go w całkiem dobry edytor) a na Windowsie - kED (już nierozwijany).
Odpowiedz
ja używan pajączka
i html pro
edit plus
Odpowiedz
Odpowiedz
od notepad 2 wole notepad ++

edit

wait nie będę się z Tobą kłucił
Odpowiedz
kanion a że tak brzydko powiedz Kogo to interesuje co ty wolisz...

A osobiście do wszystkiego używam Dreamveavera, program z ogromnymi możliwościami, ale na początku trudno się nim obsługiwać.
Odpowiedz
DoGeR napisał(a):Ja korzystam z EdHTML, bardzo fajny, HTML, CSS, JS, PHP można w nim wygodnie pisać Wink

rzeczywiście przyjazny edytor
Odpowiedz