Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serwer płatny smsem
Cześć, czytałem temat http://www.webmastertalk.pl/-spis-hosting-za-sms-t-60.html o serwerach za sms.

Interesuję mnie coś takiego, ponieważ sam jestem niepełnoletni ale ruszyć się na pocztę też mi nie podchodzi.
Czytałem najróżniejsze opinie o tych serwerach i na starcie odrzucam boo.pl bo podobno mają częste awarie a kontakt z klientem jest straszny Smile
Najbardziej zastanawiam się nad webd.pl proserwer.pl i y-y.pl
Na pierwszy rzut oka webd.pl jest najlepszy ale nie wiem czy mają jeszcze dostępną płatność smsem .. a na stronie nic o tym :/
potrzebuję : mysql , pojemność przynajmniej 300mb no i przede wszystkim php z uruchomioną obsługą CMS . ostatnio miałem konto na 000webhost który tego nie obsługiwał :|

Teraz chciałbym poznać wasze za i przeciw
Odpowiedz
Jest taka oferta, chyba mBanku ale głowy nie dam, kierowana do nieletnich. Konto, można wpłaty na nie dokonywac nawet sms'em więc może pomyśl o tym. Co do tych serwerów to kilka razy korzystałem z proserwer.pl i byłem dosyc zadowolony. Na małą stronę wystarczy, ich support nawet nawet, odpisują szybko.
[Obrazek: 2guxq1i.gif]
Odpowiedz
wiem wiem.. izzy konto zdaje się . a co sądzisz o webd.pl ? bo widzę że parametry są super, tylko podobno support tragedia .
Odpowiedz
Nie korzystałem z tego hostingu. Ogólnie unikam tego typu hostingów, wole raz się przejsc na pocztę, zapłacic te 30 zł i miec rok z głowy.
[Obrazek: 2guxq1i.gif]
Odpowiedz