![]() |
Problem na forum wyskakuje błąd przy wczytywaniu strony - Wersja do druku +- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl) +-- Dział: Technologie internetowe - tworzenie stron WWW (https://www.webmastertalk.pl/forum-technologie-internetowe-tworzenie-stron-www) +--- Dział: Początkujący webmaster (https://www.webmastertalk.pl/forum-poczatkujacy-webmaster) +--- Wątek: Problem na forum wyskakuje błąd przy wczytywaniu strony (/thread-problem-na-forum-wyskakuje-blad-przy-wczytywaniu-strony) Strony:
1
2
|
Problem na forum wyskakuje błąd przy wczytywaniu strony - jabol73 - 18-01-2012 Jak wczytuje mi się strona pokazuje mi się ten błąd prosił bym o małą pomoc jak to zlikwidować ? Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/spokoziom19/warez/includes/functions.php on line 3814 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/spokoziom19/warez/includes/functions.php on line 3815 [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4071: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3814) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4073: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3814) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4074: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3814) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4075: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3814) RE: Problem na forum wyskakuje błąd przy wczytywaniu strony - R_Rafalsky - 18-01-2012 Korzystasz z funkcji, która jest nieaktualna w Twojej wersji PHP. ereg_repleace() chyba w PHP5.2 wywalili. Zapewne korzystasz z jakiegoś darmowego CMSa. Dwa rozwiązania: - zaktualizuj swojego CMSa na nowszy model - zmień wersję PHP na serwerze RE: Problem na forum wyskakuje błąd przy wczytywaniu strony - n0xx - 18-01-2012 zamien Kod: function tep_sanitize_string($string) { na to Kod: function tep_sanitize_string($string) { RE: Problem na forum wyskakuje błąd przy wczytywaniu strony - jabol73 - 19-01-2012 dobra ale w którym pliku php to zmienić bo nie wiem Imartyintaree stockpile away place online reticulum internet rafting - popazermusht - 19-01-2012 RE: Problem na forum wyskakuje błąd przy wczytywaniu strony - n0xx - 19-01-2012 oho spam się wkrada na forum jabol /home/spokoziom19/warez/includes/functions.php ? RE: Problem na forum wyskakuje błąd przy wczytywaniu strony - jabol73 - 19-01-2012 możę się pomyliłeś ale nic takiego tam nie ma żadnego tekstu o takiej nazwie RE: Problem na forum wyskakuje błąd przy wczytywaniu strony - n0xx - 19-01-2012 jeszcze się nie nauczyłem czytania w myślach a tym bardziej zdalnego wyszukiwania funkcji na portalach innych ludzi nie posiadając do nich adresu... Nie wiem gdzie to masz, wywala blad w functions.php więc jak dla mnie jest to tam, a skoro nie ma, to może sobie poszukasz sam ?... RE: Problem na forum wyskakuje błąd przy wczytywaniu strony - jabol73 - 19-01-2012 nie ma takiego tekstu tam wyśle panu możę ten plik sam pan zobaczy RE: Problem na forum wyskakuje błąd przy wczytywaniu strony - n0xx - 19-01-2012 a poszukaj samego : ereg_replace jeżeli znajdzie to zamien go na preg_replace |