![]() |
[współpraca] poszukujemy redaktorów - Wersja do druku +- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://www.webmastertalk.pl/forum-pozostale) +--- Dział: Webbazar (https://www.webmastertalk.pl/forum-webbazar) +--- Wątek: [współpraca] poszukujemy redaktorów (/thread-wspolpraca-poszukujemy-redaktorow) Strony:
1
2
|
[współpraca] poszukujemy redaktorów - yazpid - 28-01-2008 Razem z kolegą postanowiliśmy rozkręcić serwis o tematyce windows. Checmy aby serwis składał się z takich działów: -news -(potrzebujemy ok.4 newsman) -porday (tutaj będą zamieszczane artykuły redaktorów na temat usprawniania pracy w systemie ) -download -software -centrum pomocy dla vista: -hardware vista ready -software Naszym celem jest zaistnienie na rynku i zdobywanie go przez wysoką jakość naszych usług. Niestety na początek nie oferujemy wynagrodzenia, dopóki strona nie zacznie przynosić zysków. Poszukujemy ludzi którzy znają się na tematyce i chcą dzięki swojej pracy osiągnąć sukces. W naszej redakcji może zaistnieć każdy (ja i mój kolega mamy po 17 lat). Proszę wszelkie pytania kierować na pw. RE: poszukujemy redaktorów - Wait - 28-01-2008 Cytat:Proszę wszelkie pytania kierować na pw. Jednak zapytam tutaj, żeby wszyscy widzieli. -Czy ta strona jest już gotowa? Jeśli tak podaj adres. -Czy jeśli nie jest jeszcze gotowa to macie już coś przygotowane? Layout? Czy na PHP Fusion chcecie postawić stronę ![]() RE: poszukujemy redaktorów - yazpid - 29-01-2008 Layout jest w przygotowaniu, a właściwie już przy końcu produkcji [wink]. Pracuję tylko nad różnymi stylami, aby użytkownik mógł wybrać. I na pewno nie będzie to gówno w stylu PHP-Fusion, czy też Mambo. Czysty PHP z elementami HTML i CSS. RE: poszukujemy redaktorów - Qulek - 13-02-2008 Ciekawe, jak będzie postawiona stronka to mogę pisać newsy i jakieś artykuły... Ale chcę zobaczyć najpierw tą stronkę ![]() RE: [współpraca] serwis o tematyce windows - Marcin - 13-02-2008 yazpid napisał(a):Layout jest w przygotowaniu, a właściwie już przy końcu produkcji [wink]. Pracuję tylko nad różnymi stylami, aby użytkownik mógł wybrać. I na pewno nie będzie to g*wno w stylu PHP-Fusion, czy też Mambo. Czysty PHP z elementami HTML i CSS. Po czym wnioskujesz, że Mambo to jak to nazwałeś g*wno? ![]() RE: poszukujemy redaktorów - Lionel - 13-02-2008 php-fusion to g*wno? napisz coś lepszego i nam pokaż RE: poszukujemy redaktorów - Poju - 13-02-2008 Pewnie chodziło mu o to, że to g*wno, tak jak np. szm*ta. Czyli coś co nie ma wartości, bo możemy to mieć za darmo, np. tak jak mamy g*wno za free. RE: poszukujemy redaktorów - kanion - 14-02-2008 wg mnie fusion najlepszy nie jest ale najgorszy tez nie RE: poszukujemy redaktorów - Radek - 14-02-2008 yazpid napisał(a):Czysty PHP z elementami HTML i CSS. Ciekaw jestem jak wygląda "czysty" PHP, bez zbędnego kodu w postaci dołączanych klas, zewnętrznych interfejsów - chodzi o php 4? wszystko w jednym pliku, wymieszane i nie wiadomo do czego służące funkcje? Czy może miałeś na myśli kod bez obfuscated data tj. kod nie "zajonkiubowany" ? Trapi mnie to ze względu na fakt, że czystego kodu nigdy nie widziałem. Miałem do czynienia z zgrabnie napisanym interfejsem, zgodnie z powszechnie przyjętymi wytycznymi, w zgodzie z MVC... Jeżeli myśląc o "czystym" PHP miałeś on tip of the tongue wyraźisty i poprawnie skomentowany, wcięty, ulokowany kod to nic nowego. Dzisiaj każdy pisze pod łeb dwa zero - nawet moja babcia. Pozdrawiam. [współpraca] serwis o tematyce windows - Marcin - 14-02-2008 Czysty PHP to pewnie chodzi o to, że stworzony samemu od zera, a co do jakości takiego kodu to czasami różnie bywa, jednak oczywiście nie uważam, że Twój kod będzie słabej jakości. Rozumiem, że jeśli Mamboo i PHP Fusion to g*wno to jesteś w stanie naklepać dużo lepszy kod ![]() |