![]() |
Katalogowanie lub reklame w serwisie z PR 3! - Wersja do druku +- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl) +-- Dział: Prowadzenie serwisu i promocja (https://www.webmastertalk.pl/forum-prowadzenie-serwisu-i-promocja) +--- Dział: Pozycjonowanie, reklama w Internecie (https://www.webmastertalk.pl/forum-pozycjonowanie-reklama-w-internecie) +--- Wątek: Katalogowanie lub reklame w serwisie z PR 3! (/thread-katalogowanie-lub-reklame-w-serwisie-z-pr-3) |
Katalogowanie lub reklame w serwisie z PR 3! - adiq - 29-07-2008 Mam do sprzedania wyświetlanie bannera na naszej stronie z PageRang'iem 3! Baner 1000 wyświetlen ... TYLKO 3 PLN Mogę również zaoferowac dodanie waszej strony do programy katalogujacego strony! [ POZYCJONOWANIE ] Dodania do 4 tys. katalogów! Promocja! 20 PLN BEZ NEGOCJACJI! Dzięki katalogowaniu moje strony posiadają większy PagRank.Co za tym idzie .. więcej linków odsyłających (Na efekty zwykle trzeba czekać ok. miesiąca) Kontakt: GG: 8270593 (Często niewidoczny!) Jak widać .. wszystko tanie jak barszcz! ... Zapraszam do zakupu! __ Przepraszam za wielkość czcionek... ale takiej okazji nie można przegapić ![]() RE: Katalogowanie lub reklame w serwisie z PR 3! - kanion - 29-07-2008 adiq napisał(a):4 tys. katalogów! coś malutka baza tych katalogów i tak pewnie większosć to kopie adiq napisał(a):Promocja! 20 PLN BEZ NEGOCJACJI! nie ządna promocja bo pkt do addera tyle kosztują 1 pkt-19 zł 2pkt-20 zł a co do pozycjonowania to nie da rady na adderze wlecieć nawet w top 1000 wyników, bo te katalogi co tam są, są zaspamione, może 2 czy 3 tata temu to dawałoby efekty RE: Katalogowanie lub reklame w serwisie z PR 3! - adiq - 29-07-2008 kanion napisał(a):adiq napisał(a):4 tys. katalogów! Dzieki temu programowi wpozycjonowałem już pare stron ![]() ![]() A cena niska wiec oplaca sie ![]() RE: Katalogowanie lub reklame w serwisie z PR 3! - kanion - 30-07-2008 pokaż przykłądy stron i które pozycje? RE: Katalogowanie lub reklame w serwisie z PR 3! - adiq - 30-07-2008 kanion napisał(a):pokaż przykłądy stron i które pozycje? forsiak.pl ![]() RE: Katalogowanie lub reklame w serwisie z PR 3! - DoGeR - 30-07-2008 Wyniki 1 - 10 spośród około 1,700 dla zapytania forsiak.pl No nie wiem. Ale wg mnie słabo. link:forsiak.pl - 0 RE: Katalogowanie lub reklame w serwisie z PR 3! - adiq - 30-07-2008 DoGeR napisał(a):Wyniki 1 - 10 spośród około 1,700 dla zapytania forsiak.pl TAK ..ALE POZYCJONOWANA DOPIERO OD 29 CZERWCA RE: Katalogowanie lub reklame w serwisie z PR 3! - DoGeR - 30-07-2008 adiq napisał(a):Dzieki temu programowi wpozycjonowałem już pare stronWypozycjonowałeś... no to daj link do jakiejś wypozycjonowanej strony. RE: Katalogowanie lub reklame w serwisie z PR 3! - koorde - 04-08-2008 adiq napisał(a):Dzieki temu programowi wpozycjonowałem już pare stronPozycjonowanie to nie tylko Adder ![]() RE: Katalogowanie lub reklame w serwisie z PR 3! - kanion - 05-08-2008 DoGeR napisał(a):No nie wiem. Ale wg mnie słabo. link:forsiak.pl - 0samo to swiadczy o tym że adder to lipa |