![]() |
co myslicie o moich projektach? - Wersja do druku +- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://www.webmastertalk.pl/forum-pozostale) +--- Dział: Projekty stron (https://www.webmastertalk.pl/forum-projekty-stron) +--- Wątek: co myslicie o moich projektach? (/thread-co-myslicie-o-moich-projektach) |
co myslicie o moich projektach? - wieniar1986 - 24-04-2011 prosze o krytyke. dopiero raczkuje w swiecie webmasterskim ale chciałbym wiedziec co mysicie o moich mini-projektach. zapraszam na www.pauza.yoyo.pl RE: co myslicie o moich projektach? - Ancik - 24-04-2011 Bardzo fajne! A tak na poważnie to popracuj więcej i wtedy się odezwij :] RE: co myslicie o moich projektach? - kancik - 24-04-2011 jeśli napisałbyś więcej niż 10 lat temu to by były fajne ![]() RE: co myslicie o moich projektach? - Pedro84 - 24-04-2011 Nie ma czego oceniać. RE: co myslicie o moich projektach? - wieniar1986 - 26-04-2011 nie wiem. pewnie nie mam wyczucia... ale celowo stawiam na prostotę bo ona jest najbardziej praktyczna. zresztą przyznam ze na podstawowych umiejetnosciach trudno stworzyc cos lepszego. html znam dobrza.... ale w css dopiero sie szkolę. puki co bede cwiczył ![]() RE: co myslicie o moich projektach? - Pedro84 - 26-04-2011 (26-04-2011, 17:32)wieniar1986 napisał(a): nie wiem. pewnie nie mam wyczucia... ale celowo stawiam na prostotę bo ona jest najbardziej praktyczna. zresztą przyznam ze na podstawowych umiejetnosciach trudno stworzyc cos lepszego. html znam dobrza.... ale w css dopiero sie szkolę. puki co bede cwiczyłPrzyda się jeszcze odrobina talentu. Pytanie, czy chcesz robić kod czy grafikę :> RE: co myslicie o moich projektach? - wieniar1986 - 26-04-2011 (26-04-2011, 17:38)Pedro84 napisał(a):z kodem sobie radzę... do grafiki moze rzeczywiscie talentu nie mam(26-04-2011, 17:32)wieniar1986 napisał(a): nie wiem. pewnie nie mam wyczucia... ale celowo stawiam na prostotę bo ona jest najbardziej praktyczna. zresztą przyznam ze na podstawowych umiejetnosciach trudno stworzyc cos lepszego. html znam dobrza.... ale w css dopiero sie szkolę. puki co bede cwiczyłPrzyda się jeszcze odrobina talentu. Pytanie, czy chcesz robić kod czy grafikę :> ![]() RE: co myslicie o moich projektach? - Ancik - 26-04-2011 Cytat:ale celowo stawiam na prostotę bo ona jest najbardziej praktyczna Nie myl tylko prostoty z amatorszczyzną ;P Na gimpie da się pracować, w niektórych wypadkach pewne efekty jest ciężej uzyskać, ale ostatnio przeglądałem galerie layoutów z gimpa i prawdę mówiąc, nie spodziewałem się że można tam zrobić takie rzeczy. Co do recepty na grafikę, to nie ma. Oglądaj dużo prac i z czasem wyrobisz sobie jakieś podejście do projektu. Cytat:mysle tez ze trzeba korzystac z prawdziwych fotografi.... bo jednak natura robi nam piekniejsze grafiki od robionych. nie wiem. bede próbował. Stocki czasem doskonale się sprawdzają, ale to żadna reguła. Są tylko dopełnieniem dla zestawu kolorów, typografi i umiejętności przedstawienia strony w odpowiednim świetle. Te 3 czynniki sprawiają, że rodzi się świetny projekt. Pozdrawiam. RE: co myslicie o moich projektach? - wieniar1986 - 26-04-2011 (26-04-2011, 20:07)Ancik napisał(a):Cytat:ale celowo stawiam na prostotę bo ona jest najbardziej praktyczna dziekuje bardzo za rzeczowe porady. pozdrawiam. jeszcze duzo musze sie nauczyc... przepraszam ze musieliscie oglądac moja amatorszczyznę ![]() |