![]() |
[Zatrudnie] LiveChat (Hosting) - Wersja do druku +- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://www.webmastertalk.pl/forum-pozostale) +--- Dział: Webbazar (https://www.webmastertalk.pl/forum-webbazar) +--- Wątek: [Zatrudnie] LiveChat (Hosting) (/thread-zatrudnie-livechat-hosting) Strony:
1
2
|
[Zatrudnie] LiveChat (Hosting) - guteczek - 09-03-2011 Zatrudnię osobę odpowiedzialną za kontakt z klientem w komunikacji mailowej oraz Live Chat. Wymagania: - wiedza z zakresu sieci, serwerów DNS / WWW / FTP / SQL, - wiedza z zakresu obsługi cPanelu oraz DirectAdmin, - umiejętność wyszukiwania rozwiązania problemu w sieci/dokumentacji na podstawie komunikatów, - znajomość j. angielskiego pozwalająca na biegłą komunikację, - znajomość podstawowych zagadnień związanych z językami wykorzystywanymi w tworzeniu stron i aplikacji webowych - wysoka kultura osobista, - umiejętność zwięzłego i poprawnego formułowania wypowiedzi. Mile widziane: - doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, - znajomość innych j. obcych. Oferuję: - wynagrodzenie do 1000 zł netto miesięcznie, - elastyczne godziny pracy, - praca w domu, - możliwość samorozwoju dzięki pracy w doświadczonym zespole administratorów i programistów. Osoby zainteresowane ofertą proszę o przesyłanie CV oraz ewentualnych pytań na adres [email protected] . W aplikacji proszę umieścić klauzulę o ochronie danych osobowych: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacyjnego; zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z póź. zm.)." RE: [Zatrudnie] LiveChat (Hosting) - Bartez119 - 09-03-2011 Niepełnoletni odpada prawda? RE: [Zatrudnie] LiveChat (Hosting) - guteczek - 09-03-2011 No nie... Dlaczego? 16 lat minimum! RE: [Zatrudnie] LiveChat (Hosting) - Bartez119 - 10-03-2011 Nie no pytam się bo miałem niedawno problemy właśnie dotyczące wieku;/ Może zobaczę, bo w zasadzie znam się na tym co podałeś oprócz DNS. RE: [Zatrudnie] LiveChat (Hosting) - mateo - 10-03-2011 Pracować możesz jako nieletni od 16. @topic Chętnie bym spróbował, ale niestety 55 dni do matury ;o RE: [Zatrudnie] LiveChat (Hosting) - Bartez119 - 10-03-2011 Jeszcze jedno. CV musi być profesjonalne? Bo na przykład nie mam żadnego doświadczenia zawodowego(nigdzie nie pracowałem). Mam tylko do podania szkołę i umiejętności ? RE: [Zatrudnie] LiveChat (Hosting) - guteczek - 10-03-2011 Nie liczy się CV tylko zakres wiedzy... Dokumenty to nie wszystko... RE: [Zatrudnie] LiveChat (Hosting) - KowR - 10-03-2011 @guteczek, po części tak... Ale czy jest do czego zatrudniać tego "szpeca" od komunikacji z klientami? Wiele się naczytałem o Twoim hostingu... By potem zaś nie było jęków, że ktoś pracował dla Ciebie cały miesiąc i dostał 100 zł bulowego za swoją pracę. RE: [Zatrudnie] LiveChat (Hosting) - guteczek - 10-03-2011 Cytat:@guteczek, po części tak... Ale czy jest do czego zatrudniać tego "szpeca" od komunikacji z klientami? Wiele się naczytałem o Twoim hostingu... Rozumiem forum ? Choroba ? Każdy wierzy w to co napiszą... idzie z pokolenia na pokolenie? Prosze cie... troszke mnie poznałes! RE: [Zatrudnie] LiveChat (Hosting) - dziamber - 10-03-2011 Temat nie w tym dziale, radze ruszyć głową przed napisaniem. |