Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów
[wykonam] Projektowanie stron, pozycjonowanie, obróbka zdjęć i video. - Wersja do druku

+- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://www.webmastertalk.pl/forum-pozostale)
+--- Dział: Webbazar (https://www.webmastertalk.pl/forum-webbazar)
+--- Wątek: [wykonam] Projektowanie stron, pozycjonowanie, obróbka zdjęć i video. (/thread-wykonam-projektowanie-stron-pozycjonowanie-obrobka-zdjec-i-video)

Strony: 1 2

[wykonam] Projektowanie stron, pozycjonowanie, obróbka zdjęć i video. - Michalo1994 - 19-11-2010

Oferta:
Tworzenie stron internetowych opartych o najnowsze technologie ( strony firmowe, wizytówkowe, sklepy, fora, portale)

Obróbka zdjęć i filmów

Tworzenie skryptów PHP i MySQL

Pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Instalacja i modyfikacja CMS

Retusz fotografii

Strony zamieszczam na moim serwerze za darmo.
Zlecenie, pytania proszę wysyłać mailem: [email protected] , lub na gg: 6445983
Pozdrawiam

RE: [wykonam] Projektowanie stron, pozycjonowanie, obróbka zdjęć i video. - ixtab - 20-11-2010

Nick mówi sam za siebie... A brak portfolio dodaje mu uroku

RE: [wykonam] Projektowanie stron, pozycjonowanie, obróbka zdjęć i video. - Dhofca - 20-11-2010

@ixtab Można mieć 16 lat i być ogarniętym człowiekiem z bogatym już doświadczeniem. Nie ulegajmy stereotypom. Wink

RE: [wykonam] Projektowanie stron, pozycjonowanie, obróbka zdjęć i video. - ixtab - 21-11-2010

Ja po prostu jestem człowiekiem małej wiary Big Grin

RE: [wykonam] Projektowanie stron, pozycjonowanie, obróbka zdjęć i video. - KeeL - 21-11-2010

(21-11-2010, 00:56)ixtab napisał(a): Ja po prostu jestem człowiekiem małej wiary Big Grin

To byś się zdziwił ilu tu jest 15-to, 16-to 17-to latków.

RE: [wykonam] Projektowanie stron, pozycjonowanie, obróbka zdjęć i video. - ixtab - 21-11-2010

Tacy powinni imponować swoim portfolio... Jak każdy zresztą, ale małoletni mają gorzej... Ja osobiście wstydziłbym się wyjść do klienta bez konkretnej ofery, bez szansy pokazania mu, co dla niego mam ... Od tego jest portfolio i to jest P-O-D-S-T-A-W-A !!! Nigdy nie potraktuje poważnie takiego tematu jak ten ze względu na brak pokazu możliwości...

RE: [wykonam] Projektowanie stron, pozycjonowanie, obróbka zdjęć i video. - Pedro84 - 21-11-2010

(20-11-2010, 17:21)Dhofca napisał(a): @ixtab Można mieć 16 lat i być ogarniętym człowiekiem z bogatym już doświadczeniem. Nie ulegajmy stereotypom. Wink
Dhofca, widzisz, stereotypy stereotypami, ale faktem jest, że większość takich ofert to jest po prostu żart. Im się po prostu wydaje, że coś potrafią. W dodatku narobili teraz fabryk magistrów (szumnie zwanych uczelniami) i już rynek całkowicie jest zalany przez patałachów. Co - na szczęście - nie zmienia faktu, że znaleźć u nas dobrego freelancera nie jest wcale takie trudne. Smutne, ale prawdziwe.

(21-11-2010, 01:40)KeeL napisał(a): To byś się zdziwił ilu tu jest 15-to, 16-to 17-to latków.
Właśnie o tym mówiłem wyżej. Ale widzisz Kamil, uczysz się dopiero. I Ci idzie. Ale nie widziałem Twojego tematu nigdzie, że oferujesz robienie stron (baaa, portali czy sklepów Smile).

(21-11-2010, 03:50)ixtab napisał(a): Tacy powinni imponować swoim portfolio... Jak każdy zresztą, ale małoletni mają gorzej... Ja osobiście wstydziłbym się wyjść do klienta bez konkretnej ofery, bez szansy pokazania mu, co dla niego mam ... Od tego jest portfolio i to jest P-O-D-S-T-A-W-A !!! Nigdy nie potraktuje poważnie takiego tematu jak ten ze względu na brak pokazu możliwości...
Jak to powiedział kiedyś ktoś mądry:
"W necie, portfolio jest twoim ryjem". I miał zupełną rację. Zgadzam się z Tobą ixtab.

RE: [wykonam] Projektowanie stron, pozycjonowanie, obróbka zdjęć i video. - bzeebzee - 21-11-2010

Panowie ulegajmy rzeczywistości. Człowiek jest młody nie wie jak ma się zaprezentować. Potrzeba mu doświadczenia.

Z takim podejściem nie zacznie jeszcze zarabiać Smile

Michalo1994 ogarnij temat jak należy później się reklamuj. Życzę powodzenia

RE: [wykonam] Projektowanie stron, pozycjonowanie, obróbka zdjęć i video. - KowR - 21-11-2010

(21-11-2010, 04:01)Pedro84 napisał(a): Jak to powiedział kiedyś ktoś mądry:
"W necie, portfolio jest twoim ryjem". I miał zupełną rację. Zgadzam się z Tobą ixtab.

"Dobry szewc bez butów chodzi." Moja firma nie ma portfolia (bo nie mamy czasu go zrobić), a klienci sami się pchają. Smile

RE: [wykonam] Projektowanie stron, pozycjonowanie, obróbka zdjęć i video. - KeeL - 21-11-2010

@Pedro84
Bo nie składałem takiej oferty, uczę się, PHP trochę już znam, ale nie wydaję mi się żeby komuś robić skrypty za pieniądze trzeba dość dobrze znać ten język, do tego JavaScript bo to podstawy. A co do tej oferty to oczywiście autor postu może się zaoferować, ale czy może dać jakieś rozliczenie za wykonaną prace? Nie, może jedynie zawrzeć umowę zlecenie jeszcze pod warunkiem, że jego rodzice się zgodzą to trochę utrudnia życie.

@Kowr
Racja, ale masz już wypracowaną renomę swojej firmy.

A co do tematu to żeby móc coś robić za pieniądze, a być młodym >20 to trzeba się dobrze za promować, portfolio z kilkoma pracami daje trochę renomy, a i czasami blog się przydaje.