Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów
index.html pomocy! - Wersja do druku

+- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl)
+-- Dział: Technologie internetowe - tworzenie stron WWW (https://www.webmastertalk.pl/forum-technologie-internetowe-tworzenie-stron-www)
+--- Dział: Początkujący webmaster (https://www.webmastertalk.pl/forum-poczatkujacy-webmaster)
+--- Wątek: index.html pomocy! (/thread-index-html-pomocy)

Strony: 1 2

index.html pomocy! - skorpionek - 10-11-2010

Witam jestem poczatkujacy i mam do bardziej doswiadczonch kolegów kto wie moze i dosc tempe pytanieSad Zbudowalem strone we flashu i posiadam pliki fla oraz swf natomiast do publikacji tej strony na stronce prv.pl potrzebuje rownież index.html. Teraz pojawiaja sie schody jak mamten plik index.html stworzyć by moc go umiescic na serwerze ftp wyzej wymienionej strony (prv.pl). Z gory dziekuje za pomoc i obiecuje na raz nastepny zadawac wylacznie bardziej ambitne pytania Smile

RE: index.html pomocy! - Pedro84 - 10-11-2010

Zagnieźdź flash w pliku index.

RE: index.html pomocy! - skorpionek - 11-11-2010

Smile poprosze troszeczke jaśniej Smile

RE: index.html pomocy! - Pedro84 - 11-11-2010

Google.pl -> osadzanie flash - Około 54,700 wyników (0,24 s)

Poszukać za ciebie?

RE: index.html pomocy! - KeeL - 11-11-2010

(11-11-2010, 01:27)Pedro84 napisał(a): Google.pl -> osadzanie flash - Około 54,700 wyników (0,24 s)

Poszukać za ciebie?

A nawet w flashu jak zapisze jako html, to ma gotowy plik, wystarczy zmienić nazwę.

RE: index.html pomocy! - ixtab - 11-11-2010

Dokładnie, otwórz Flash'a -> FILE -> Publish Settings -> SWF i HTML

wielkie dzieki - skorpionek - 11-11-2010

plik htlm utworzł sie jednak wciąż mam problem z umieszczenie stron na prv.pl. " Wyświetlanie zawartości katalogu konta hostingowego jest zabronione! Aby zobaczyć własną stronę zamiast obecnej, sprawdź przy pomocy klienta FTP czy wgrałeś już swoje pliki na serwer oraz czy pierwsza strona ma nazwę index.php lub index.html (wielkość liter ma znaczenie)". Mam zaliczenie i stad moja prożba moze ktorys z bardziej doswiadczonych kolegow moglby mi na nia zucic okiem czy aby wszystko dobrze zrobilem. Ja juz sie poddajec

RE: wielkie dzieki - KeeL - 11-11-2010

(11-11-2010, 16:46)skorpionek napisał(a): plik htlm utworzł sie jednak wciąż mam problem z umieszczenie stron na prv.pl. " Wyświetlanie zawartości katalogu konta hostingowego jest zabronione! Aby zobaczyć własną stronę zamiast obecnej, sprawdź przy pomocy klienta FTP czy wgrałeś już swoje pliki na serwer oraz czy pierwsza strona ma nazwę index.php lub index.html (wielkość liter ma znaczenie)". Mam zaliczenie i stad moja prożba moze ktorys z bardziej doswiadczonych kolegow moglby mi na nia zucic okiem czy aby wszystko dobrze zrobilem. Ja juz sie poddajec
A czym umieszacz, jakiego masz klienta ftp?
(11-11-2010, 16:46)skorpionek napisał(a): plik htlm utworzł sie jednak wciąż mam problem z umieszczenie stron na prv.pl. " Wyświetlanie zawartości katalogu konta hostingowego jest zabronione! Aby zobaczyć własną stronę zamiast obecnej, sprawdź przy pomocy klienta FTP czy wgrałeś już swoje pliki na serwer oraz czy pierwsza strona ma nazwę index.php lub index.html (wielkość liter ma znaczenie)". Mam zaliczenie i stad moja prożba moze ktorys z bardziej doswiadczonych kolegow moglby mi na nia zucic okiem czy aby wszystko dobrze zrobilem. Ja juz sie poddajec
A czym umieszacz, jakiego masz klienta ftp?

RE: wielkie dzieki - skorpionek - 11-11-2010

moj klient to total commander 7.50a

RE: index.html pomocy! - Pedro84 - 11-11-2010

A wgrałeś w ogóle ten plik do katalogu public_html?