![]() |
index.html pomocy! - Wersja do druku +- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl) +-- Dział: Technologie internetowe - tworzenie stron WWW (https://www.webmastertalk.pl/forum-technologie-internetowe-tworzenie-stron-www) +--- Dział: Początkujący webmaster (https://www.webmastertalk.pl/forum-poczatkujacy-webmaster) +--- Wątek: index.html pomocy! (/thread-index-html-pomocy) Strony:
1
2
|
index.html pomocy! - skorpionek - 10-11-2010 Witam jestem poczatkujacy i mam do bardziej doswiadczonch kolegów kto wie moze i dosc tempe pytanie ![]() ![]() RE: index.html pomocy! - Pedro84 - 10-11-2010 Zagnieźdź flash w pliku index. RE: index.html pomocy! - skorpionek - 11-11-2010 ![]() ![]() RE: index.html pomocy! - Pedro84 - 11-11-2010 Google.pl -> osadzanie flash - Około 54,700 wyników (0,24 s) Poszukać za ciebie? RE: index.html pomocy! - KeeL - 11-11-2010 (11-11-2010, 01:27)Pedro84 napisał(a): Google.pl -> osadzanie flash - Około 54,700 wyników (0,24 s) A nawet w flashu jak zapisze jako html, to ma gotowy plik, wystarczy zmienić nazwę. RE: index.html pomocy! - ixtab - 11-11-2010 Dokładnie, otwórz Flash'a -> FILE -> Publish Settings -> SWF i HTML wielkie dzieki - skorpionek - 11-11-2010 plik htlm utworzł sie jednak wciąż mam problem z umieszczenie stron na prv.pl. " Wyświetlanie zawartości katalogu konta hostingowego jest zabronione! Aby zobaczyć własną stronę zamiast obecnej, sprawdź przy pomocy klienta FTP czy wgrałeś już swoje pliki na serwer oraz czy pierwsza strona ma nazwę index.php lub index.html (wielkość liter ma znaczenie)". Mam zaliczenie i stad moja prożba moze ktorys z bardziej doswiadczonych kolegow moglby mi na nia zucic okiem czy aby wszystko dobrze zrobilem. Ja juz sie poddajec RE: wielkie dzieki - KeeL - 11-11-2010 (11-11-2010, 16:46)skorpionek napisał(a): plik htlm utworzł sie jednak wciąż mam problem z umieszczenie stron na prv.pl. " Wyświetlanie zawartości katalogu konta hostingowego jest zabronione! Aby zobaczyć własną stronę zamiast obecnej, sprawdź przy pomocy klienta FTP czy wgrałeś już swoje pliki na serwer oraz czy pierwsza strona ma nazwę index.php lub index.html (wielkość liter ma znaczenie)". Mam zaliczenie i stad moja prożba moze ktorys z bardziej doswiadczonych kolegow moglby mi na nia zucic okiem czy aby wszystko dobrze zrobilem. Ja juz sie poddajecA czym umieszacz, jakiego masz klienta ftp? (11-11-2010, 16:46)skorpionek napisał(a): plik htlm utworzł sie jednak wciąż mam problem z umieszczenie stron na prv.pl. " Wyświetlanie zawartości katalogu konta hostingowego jest zabronione! Aby zobaczyć własną stronę zamiast obecnej, sprawdź przy pomocy klienta FTP czy wgrałeś już swoje pliki na serwer oraz czy pierwsza strona ma nazwę index.php lub index.html (wielkość liter ma znaczenie)". Mam zaliczenie i stad moja prożba moze ktorys z bardziej doswiadczonych kolegow moglby mi na nia zucic okiem czy aby wszystko dobrze zrobilem. Ja juz sie poddajecA czym umieszacz, jakiego masz klienta ftp? RE: wielkie dzieki - skorpionek - 11-11-2010 moj klient to total commander 7.50a RE: index.html pomocy! - Pedro84 - 11-11-2010 A wgrałeś w ogóle ten plik do katalogu public_html? |