![]() |
Rotator banerów - Wersja do druku +- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl) +-- Dział: Technologie internetowe - tworzenie stron WWW (https://www.webmastertalk.pl/forum-technologie-internetowe-tworzenie-stron-www) +--- Dział: Oprogramowanie (https://www.webmastertalk.pl/forum-oprogramowanie) +--- Wątek: Rotator banerów (/thread-rotator-banerow) Strony:
1
2
|
Rotator banerów - marpi79 - 28-08-2010 Witam ![]() Posiadam oto taki rotator banerów : Cytat:<script language="Javascript"> Powoduje on wyświetlanie banerów reklamowych po każdorazowym odświeżeniu strony. Pytanie moje ... to jak zrobić by pokazywał on banery reklamowe np. co kilka sekund. Z góry dziękuję za pomoc. RE: Rotator banerów - Pedro84 - 28-08-2010 Pętla + setTimeout. RE: Rotator banerów - marpi79 - 28-08-2010 A możesz ciut jaśniej ... nie bardzo się na tym znam więc trochę to dla mnie pogmatwane ![]() RE: Rotator banerów - Pedro84 - 28-08-2010 To sobie znajdź inny skrypt, google.pl => javascript slider. RE: Rotator banerów - marpi79 - 28-08-2010 (28-08-2010, 07:40)Pedro84 napisał(a): To sobie znajdź inny skrypt, google.pl => javascript slider.No tak, najłatwiej powiedzieć => Google. Gdyby mi nie była potrzebna pomoc dotycząca w/w rotatora to bym o nią nie prosił. No ale skoro jej nie uzyskam to trudno. RE: Rotator banerów - Pedro84 - 28-08-2010 Pomoc? Już została Ci udzielona, ale nie masz pojęcia o JS, a jeśli Ci się wydaje, że masz, to masz rację - wydaje Ci się. Nie trać swojego czasu, po prostu zwykły slider sobie znajdź i tyle. Na gotowca nie licz, bo nikt Ci go nie da. RE: Rotator banerów - marpi79 - 28-08-2010 (28-08-2010, 17:04)Pedro84 napisał(a): Pomoc? Już została Ci udzielona, ale nie masz pojęcia o JS, a jeśli Ci się wydaje, że masz, to masz rację - wydaje Ci się.Gdybym miał pojęcie to by mnie tu nie było. I nic mi się nie wydaje ... Za to ty jesteś trochę za bardzo zadufany w sobie ![]() Właśnie nie będę tracił czasu bo nie zależy mi na gotowcu tylko na pomocy ... o której jak widać Ty nie masz zielonego pojęcia, a jeśli Ci się wydaje że masz to masz rację - wydaje Ci się. RE: Rotator banerów - Pedro84 - 28-08-2010 Wiesz co, z kimś kto pojęcia nie ma o rzeczy dyskutował nie będę. Typowy "roszczeniowiec". Z może łaskawie poszukałbyś w Google setTimeout i pętli w JS? No, ale przecież Ty na gotowca nie liczysz. Aaa.. i wysil się trochę, bo kreatywny nie jesteś. A o moją wiedzę z js się nie martw ![]() Koniec offtopu z mojej strony. PS. Co Ci zależy znaleźć pierwszy lepszy slider, który do tego został stworzony? Dostałeś słowa kluczowe, które rozwiązują Twój problem - jak nie potrafisz skorzystać, to Twój problem. RE: Rotator banerów - marpi79 - 28-08-2010 "Roszczeniowiec" ? Bravo ![]() ![]() Pozdrawiam. RE: Rotator banerów - Pedro84 - 28-08-2010 Marpi, to samo było w poście #2 oraz #4. Ja nie odsyłam ludzi na forach do Google czy dokumentacji dla mojego widzi mi się, tylko po to, żeby pomóc. Bo następnym razem jak trafi się podobny problem - Tobie albo komuś innemu - już będziesz wiedział co i jak. Kolejna nowa rzecz w głowie, może się kiedyś przyda ![]() PS. Nie ma za co. Pozdrawiam też ![]() |