![]() |
[Zlecę] Wykonanie strony - fotograf - Wersja do druku +- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://www.webmastertalk.pl/forum-pozostale) +--- Dział: Webbazar (https://www.webmastertalk.pl/forum-webbazar) +--- Wątek: [Zlecę] Wykonanie strony - fotograf (/thread-zlece-wykonanie-strony-fotograf) Strony:
1
2
|
[Zlecę] Wykonanie strony - fotograf - printman - 11-01-2010 Witam poszukuję kogoś do dłuższej współpracy. Mam obecnie Klienta na stronkę - tematyka fotografia, głównie śluby ale nie tylko. Widziałem stronę mojego znajomego: foto-lepka.pl Chciałbym zaproponować mojemu Klientowi coś podobnego: - grafika zmieniona, to wiadomo - funkcjonalność podobna - podstrony te same (o Nas, portfolio, kontakt) - podkład muzyczny - przeglądanie zdjęć w taki sposób jak na linku wyżej Wi9em, że od razu pytacie ile Klient chce przeznaczyć na tę stronę. Otóż to jest nowo zarejestrowana 1 os. DG i może na to przeznaczyć jakieś 900-1000zł. Jeśli ktoś jest chętny do podjęcia współpracy, to zapraszam na priv, potem ewentualnie telefon czy mail RE: [Zlecę] Wykonanie strony - fotograf - Marcin - 11-01-2010 RE: [Zlecę] Wykonanie strony - fotograf - printman - 12-01-2010 RE: [Zlecę] Wykonanie strony - fotograf - Marcin - 12-01-2010 Strona, która podałeś za wzór wygląda jak zrobiona w oparciu właśnie o szablon z serwisu który podałem. To była raczej porada jak zaoszczędzić ponieważ znam nieco rynek. Najwidoczniej Ty znasz ten rynek lepiej. ps. Jako admin pozwól, że zachowam sobie prawo do komentowania i udzielania porad kiedy uznam to za stosowne. Powodzenia. RE: [Zlecę] Wykonanie strony - fotograf - asd5 - 12-01-2010 Witam Zapraszam na rozmowę na gadu gadu 10 81 0 32 Numer dostępny w godzinach wieczornych. RE: [Zlecę] Wykonanie strony - fotograf - printman - 13-01-2010 (12-01-2010, 16:45)asd5 napisał(a): Witam Ok, pogadamy, ale dopiero czwartek/piątek. Wczesniej nie mam czasu. Nawet wieczorem :-) (12-01-2010, 16:00)Marcin napisał(a): Strona, która podałeś za wzór wygląda jak zrobiona w oparciu właśnie o szablon z serwisu który podałem. To była raczej porada jak zaoszczędzić ponieważ znam nieco rynek. Najwidoczniej Ty znasz ten rynek lepiej. Ja nie napisałem, że zakazuje Ci komentować. Napisałem, że czekałem na ofertę. Niepisany Regulamin tegoż działu wskazuje na to, iż w postach typu wykonam - odpisuje się składając zapytanie - dając zlecenie. W postach typu Zlecę czekamy na odpiwiedzi z ofertami. A o tym dobry admin winien wiedzieć. Takie moje spostrzeżenie. RE: [Zlecę] Wykonanie strony - fotograf - Marcin - 13-01-2010 Przedstawiłem alternatywę dla oferty, bo sam bym się tego nie podjął za taką kwotę. Chciałem pomóc, nic więcej. Jeśli ktoś już Ci wykona stronę jakościowo podobną to tej z przykładu w budżecie, który podałeś to pochwal się na forum. Jestem ciekaw czy to możliwe w czasach kiedy sam projekt graficzny kosztuje więcej. Z mojej strony EOT! Pozdrawiam ![]() RE: [Zlecę] Wykonanie strony - fotograf - printman - 14-01-2010 (13-01-2010, 21:31)Marcin napisał(a): Przedstawiłem alternatywę dla oferty, bo sam bym się tego nie podjął za taką kwotę. Chciałem pomóc, nic więcej. Marcin masz to jak w banku. Już mógłbym Ci pokazać poczatek prac, ale poczekajmy a efekt końcowy. Na pewno zobaczysz rezultat prac za nawet niższy budżet niż ja pisałem. Ale jaki to nie powiem, bo to sprawa międyz mną a kolesiem, któy to zrobi. Ale podpowiem, że dużo mniejszy koszt niż 1000zł RE: [Zlecę] Wykonanie strony - fotograf - KowR - 14-01-2010 Taa... Sam jestem ciekawy tych rezultatów. ![]() RE: [Zlecę] Wykonanie strony - fotograf - printman - 15-01-2010 (14-01-2010, 14:13)KowR napisał(a): Taa... Sam jestem ciekawy tych rezultatów. Będziesz kolejnym, który się zdziwi. |