![]() |
Płatna współpraca tylko graficy/Photoshop - Wersja do druku +- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://www.webmastertalk.pl/forum-pozostale) +--- Dział: Webbazar (https://www.webmastertalk.pl/forum-webbazar) +--- Wątek: Płatna współpraca tylko graficy/Photoshop (/thread-platna-wspolpraca-tylko-graficy-photoshop) |
Płatna współpraca tylko graficy/Photoshop - Grafik_ - 18-10-2009 A więc jeśli chce ktoś pomóc, zarobic przy tym pare zł na stronie którą prowadzę o grafice tematyka Photoshop to zapraszam do współpracy. Płacę za dodawanie: - tutoriali do Photoshopa - musza byc one stworzone po polsku lecz nie muszą, szerokosc obrazka nie więcej niż 500 pikseli (jeśli będziesz chciał/a umieścic kogoś tutorial prosiłbym o zgodę autora danego tutoriala o wyrażenie zgody) - tekstu czyli wiadomo jakies nowości, porady czy cos tam ... (nie może to byc plagiat) - grafiki do galerii (zgoda autora grafiki) Chcę do współpracy 2 osoby zaufane, które znają się na systemie CMS PHP-FUSION Teraz cennik: od 20 gr. - za dodanie jednego tutoriala na strone zależy od stopnia zaawansowania. 1.50 zł - za około 2000 znaków. 10 gr. - za dodanie jednej ciekawej grafiki do galerii zdjęc. Uwaga możliwośc negocjacji co do cen ponieważ nie znam się na cenach napisałem tylko przykład !!! Jeśli znajdę tylko jedną osobę to zarobic ona może najwięcej do 50zł jeśli będą to 2 osoby to do 25zł/miesiąc. Wszystko zależy od twojego zaangażowania ile dodasz tyle dostaniesz ... Wypłacic mogę więcej co do sugerowanej ceny za miesiąc Dodam że strona już istnieje i jest troche na niej treści tutoriali itd... Więcej info na GG 2849262 RE: Płatna współpraca tylko graficy/Photoshop - Marcin - 18-10-2009 Nie obraź się, ale kwoty które podałeś to jakiś kiepski żart. Sory, ale za 20 gr to można kupić listek gumy orbit. Niemniej jednak powodzenia w poszukiwaniu zleceniobiorców. RE: Płatna współpraca tylko graficy/Photoshop - Grafik_ - 19-10-2009 Pisałem że to przykładowe ceny, ponieważ nie znam się na cenach. Ceny wzrosły do góry o 3 razy ... NIEAKTUALNE !!! RE: Płatna współpraca tylko graficy/Photoshop - Leja - 20-10-2009 oo.. o 3 razy to jak by nie patrzeć to 60 gr. na święta ![]() Pozdrawiam.. Pomyśle może się wkręcę Hehe.. Edit by Rodi: Gość napisał: "NIEAKTUALNE !!!" RE: Płatna współpraca tylko graficy/Photoshop - anisa - 04-11-2009 Rewelacyjny post. Nie wierzę, że ktoś chce dac mozliwość zarobienia nawt 25 zł miesięcznie. Opłaca się być grafikiem! RE: Płatna współpraca tylko graficy/Photoshop - KowR - 04-11-2009 Ta oferta była (z naciskiem na była) skierowana do zapewne osób młodych, które są jeszcze na utrzymaniu rodziców (aby dorobić do kieszonkowego). Zapewne sam zleceniodawca jeszcze jest na garnuszku rodziców więc nie może wydać dla niektórych gigantycznych sum za teksty. ![]() RE: Płatna współpraca tylko graficy/Photoshop - marcinimartyna - 08-11-2009 Nie no propozycja bardzo fajna ![]() Jak ją przeczytałem, to nie mogłem uwierzyć, że będę mógł zarobić 25zł na miesiąc. Takie oferty to tylko w Polsce... ![]() |