Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów
[agencja reklamowa] SPDesign - tworzenie wizerunku w Internecie i nie tylko... - Wersja do druku

+- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://www.webmastertalk.pl/forum-pozostale)
+--- Dział: Webbazar (https://www.webmastertalk.pl/forum-webbazar)
+--- Wątek: [agencja reklamowa] SPDesign - tworzenie wizerunku w Internecie i nie tylko... (/thread-agencja-reklamowa-spdesign-tworzenie-wizerunku-w-internecie-i-nie-tylko)

[agencja reklamowa] SPDesign - tworzenie wizerunku w Internecie i nie tylko... - SPDesign - 08-07-2009

OFERTA / INTERNET
- Strony internetowe
- Sklepy internetowe
- Pozycjonowanie stron
- Hosting www
- Statystyki odwiedzin
- Rejestracja domen

OFERTA / IDENTYFIKACJA
- Projektowanie logo
- Lifting logo
- Identyfikacja wizualna
- Corporate Identity
- Księga znaku

OFERTA / DRUK
- Wizytówki
- Kalendarzyki
- Naklejki
- Ulotki
- Foldery
- Teczki
- Opakowania, pudełka
- Plakaty
- Kalendarze
- Papier firmowy
- Koperty z nadrukiem
- Projekty nietypowe
- Mapy, plany, rysunki techniczne (*.pdf)

OFERTA / REKLAMA ZEWNĘTRZNA
- Banery reklamowe
- Szyldy reklamowe
- Kasetony
- Naklejki wielkoformatowe
- Litery przestrzenne
- Flagi, batfany, maszty
- Wydruki wielkoformatowe ( folia, baner, papier, canvas, backlit, Mesh, One Way Vision )

OFERTA / PREZENTERY
- Roll up
- Potykacze
- Stojaki
- Ściany prezentacyjne
- Wieszaki na foldery

OFERTA / POJAZDY
- Reklama na samochodach
- Oklejanie samochodów

OFERTA / ODZIEŻ
- Bluzy
- Koszule
- Kurtki i kamizelki
- Odzież robocza
- Polary
- Polo
- T-shirt
OFERTA / GADŻETY

- Akcesoria biurowe
- Artykuły skórzane
- Breloki
- Długopisy
- Parasole
- Kartki świąteczne
- Kalendarze
- Pendrive
- Porcelana i Szkło
- Ramki na zdjęcia
- Torby
- Zegary, zegarki

www.spdesign.eu

Kontakt: biuro(at)spdesign.eu

Pozdrawiam

RE: [agencja reklamowa] SPDesign - tworzenie wizerunku w Internecie i nie tylko... - pixel - 08-07-2009

NIP 673 181 33 18
REGON

A gdzie regon? po za tym, śmiech na sali jak agencja reklamowa, reklamuje się na forach :]

RE: [agencja reklamowa] SPDesign - tworzenie wizerunku w Internecie i nie tylko... - KowR - 08-07-2009

Bo jeszcze to nie jest firma zapewne tylko osoba prywatna, która ukończyła 18-ście lat, bo ma NIP. Teraz jeszcze REGON i będzie na stronie + będziesz już na prawdę firmą/agencją.

Aszz.. Nie ma to jak certyfikaty o dupę rozbić... To tak jakbyś zdobył certyfikat z włączania i wyłączania komputera - zastanów się zanim coś takiego wrzucisz... Można się pochwalić certyfikatem ZEND czy Microshitu... Ale kurcze too?

RE: [agencja reklamowa] SPDesign - tworzenie wizerunku w Internecie i nie tylko... - SPDesign - 09-07-2009

Smile jak zawsze na każdym forum jest kilka osób które nie potrafią żyć i rozumieć, agencja reklamowa która reklamuje swoje usługi to chyba nie grzech, szukam profesjonalnego fora na którym będzie można pozyskiwać klientów czy ogłaszać swoje oferty? chyba po to tu jesteśmy.

Po drugie moja firma specjalizuje się w tworzenie stron i reklamie w internecie, agencja reklamowa ponieważ współpracujemy z innymi firmami które wykonują reklamy - pośrednictwo Smile

Co do regonu to czekam na pismo z urzędy niestety, polska biurokracja potrafi wykończyć, SPDesign jest już w 70% zarejestrowana więc proszę być cierpliwym

Mam nadzieję że wszystkie wątpliwości zostały rozwiane Smile

Pozdrawiam.

RE: [agencja reklamowa] SPDesign - tworzenie wizerunku w Internecie i nie tylko... - pixel - 09-07-2009

Kolego, na każdym forum mają takie zdanie to pewnie coś oznacza, po za tym - ja od wczoraj mam nip i regon na firmę, czekałem chyba z tydzień czasu. Nie ma %@$##@ czegoś takiego jak zarejestrowana firma w 70%!

Wpada mi skarbówka i z łezką w oku mówię "Panowie, ale... no bo... ta firma jest w 70%"

Także śmiem twierdzić że to pseudo firma na wakacje Smile

RE: [agencja reklamowa] SPDesign - tworzenie wizerunku w Internecie i nie tylko... - SPDesign - 12-07-2009

Nie będę się rozpisywał i wymieniał zdanie z Panem pixel bo nie ma to żadnego sensu, proszę odwiedzić stronę za 4-5 dni na pewno pokaże się na niej numer REGON Smile

Pozdrawiam

RE: [agencja reklamowa] SPDesign - tworzenie wizerunku w Internecie i nie tylko... - SPDesign - 09-12-2009

(08-07-2009, 17:22)pixel napisał(a): NIP 673 181 33 18
REGON

A gdzie regon? po za tym, śmiech na sali jak agencja reklamowa, reklamuje się na forach :]

Jak wcześniej został skomentowany post od Pana PIXEL teraz mogę już pochwalić się pełno prawną pracą naszej Agencji reklamowej od 10 lipca 2009roku która znajduje się w Szczecinku.

Pozdrawiam Smile