Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów
[Szukam]Chętnych do pomocy przy stronie - Wersja do druku

+- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://www.webmastertalk.pl/forum-pozostale)
+--- Dział: Webbazar (https://www.webmastertalk.pl/forum-webbazar)
+--- Wątek: [Szukam]Chętnych do pomocy przy stronie (/thread-szukam-chetnych-do-pomocy-przy-stronie)

[Szukam]Chętnych do pomocy przy stronie - Call - 25-06-2009

Witam.Poszukuję chętnych osób do pomocy przy stronie NarutoStreet.ugu.pl . Kiedyś ta strona była bardziej popularna(inny hosting) lecz do stronki wkradł się prawdopodobnie wirus(przy wejściu do PA przekierowywanie na stronę .cn).Stanowiska do wyboru:
-Moderator forum
-Grafik
-"Pisarz" strony
-Uploader
-Reklamator
Praca będzie nieodpłatna,lecz przy tej stronie można zdobyć doświadczenie i wykorzystać je przy innych stronach.Proszę aby nie zgłaszać się na PW oraz w tym wątku gdyż może być to jednorazowa wizyta na tym forum.O więcej informacji proszę pisać na GG:10612859(jestem przynajmniej 2 razy dziennie o różnych godzinach,nawet jeżeli mnie nie ma to prosze pisać na pewno odpiszę)
Edit:
Czasami są problemy z serwerem więc myślę nad zmianą hostingu na płatny ...

RE: [Szukam]Chętnych do pomocy przy stronie - pixel - 26-06-2009

Cytat:Czasami są problemy z serwerem więc myślę nad zmianą hostingu na płatny ...
Huh, średnio wróżę pracę programisty.

RE: [Szukam]Chętnych do pomocy przy stronie - dziamber - 26-06-2009

Hmm ale praca na hostingu ugu.pl nie jest taka zła, z czasem da się przyzwyczaic do ubogich parametrów konta i gigantycznej reklamy na pół strony. A tak na serio to najpierw zmień sprzęt a pózniej szukaj współpracowników.

RE: [Szukam]Chętnych do pomocy przy stronie - pixel - 26-06-2009

Ja wychodzę z założenia, że ludzi szuka dość młoda osoba, z zamiłowaniem do "Naruto Street". Sądząc po wpisie tematu, można wnioskować że z czasem to i tak padnie, tym bardziej że nie ma domeny .PL, odpowiedniego serwera WWW. Nie da się zachęcić kogoś do tego, że za tworzenie takiej roboty zdobędzie doświadczenie, bo albo się szuka kogoś doświadczonego, albo też laika który w trakcie takowe będzie zdobywał.
Napisać ogłoszenie które "chyci", to jednak sztuka Wink mało komu to się udaje, patrząc na niektóre fora.

RE: [Szukam]Chętnych do pomocy przy stronie - mikus1978 - 26-06-2009

1 zmień hasło FTP z innego komputera (nie zainfekowanego)
2 oczyść komputer
3 jak możesz to ściągnij całą zawartość FTP na kompa
4 zrób wyszukiwanie plików z zawartością nazwastrony.cn
5 usuń przekierowania
6 jeżeli ktoś jeszcze ma dostęp do FTP niech najpierw wyczyści kompa, potem przekaż hasła
7 nie używaj total commandera

RE: [Szukam]Chętnych do pomocy przy stronie - Call - 26-06-2009

Nie prosiłem o zbędne komentarze :/

RE: [Szukam]Chętnych do pomocy przy stronie - BlueMan - 27-06-2009

@Call - to jest forum, więc komentarze to integralna jego część Smile

RE: [Szukam]Chętnych do pomocy przy stronie - pixel - 29-06-2009

Heh, to dodaj taką wiadomość na portal z ogłoszeniami Wink tam nawet nikt nie zerknie, nie skomentuje, jedynie osika ciepłym. Na forum uzyskujesz pomoc, tobie z tym źle, a my twierdzimy że się dostosujesz, bo jeśli ktoś się wypowiada, to może i jest specjalistą w danej dziedzinie.

RE: [Szukam]Chętnych do pomocy przy stronie - mikus1978 - 29-06-2009

a no i pamiętaj o czymś takim jak backup, to podstawa