Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów
Witawszy! - Wersja do druku

+- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl)
+-- Dział: Forum webmasterów - webmastertalk.pl (https://www.webmastertalk.pl/forum-forum-webmasterow-webmastertalk-pl)
+--- Dział: Przywitaj się (https://www.webmastertalk.pl/forum-przywitaj-sie)
+--- Wątek: Witawszy! (/thread-witawszy)

Witawszy! - kombinerki - 30-04-2015

Witawszy wszystkich!

Jestem zainteresowany tymi tematami co i wy, po dłuższym czasie czuję się dość cienki.

Oprócz umiejętności webmasterskich interesuje mnie współpraca z zakresu fajnych pomysłów do realizacji. Wspólne strony lub systemy, które mogą odnieść sukces i zrobić coś dobrego dla społeczności internetowej.

RE: Witawszy! - morendo - 02-05-2015

też witam.
trochę zajmuję się tworzeniem stron internetowych w wolnym czasie. myślę, że znajdę na tym forum kilka ciekawych wskazówek.

RE: Witawszy! - adamczerko - 28-10-2015

Witam tu Adam witam serdecznie wszystkich. Chciałem przedstawić sie skrócie. Jestem spokojnym lubiącym domowe zacisze 17latkiem. Dużo czasu spedzam przed komputerem, nie oszukując to cały wolny czas spedzam przed kompem. Mam nadzieje, ze znajdę tutaj kogoś do pogadania.

RE: Witawszy! - samueljaker - 11-11-2015

Witajcie tu Samuel 17letni uczeń liceum. Uwielbiam aktywny tryb życia to pewnie dlatego, ze nie potrafię usiedzieć w miejscu, ale to chyba nie takie złe. Mam nadzieje na miłe przyjęcie z Waszej strony na tym forum.

RE: Witawszy! - januszczernis - 19-11-2015

Janusz – tak sie nazywam, mam 20 lat I jestem tutaj całkowicie nowy I zielony. Jestem zapalonym koszykarzem ale niestety wzrost mi nie pozwala zbytnio sie rozwinąć. Lubię też czytac , bardzo duzo w sumie czytam, wszystko co mi w ręce wpadnie. Pozdrawiam wszystkich.

RE: Witawszy! - heniokodesz - 09-12-2015

Witam wszystkich serdecznie z powodu tego, że jestem nowicjuszem musze się przedstawić wiec w kilku słowach o mnie: wiek:19 lat, uczeń, przyszły student AWF-u . Interesuje się tym co wszyscy w moim wieku , jakoś specjalnie nie wyróżniam się na tle moich rówieśników.

RE: Witawszy! - marcinkorto - 05-01-2016

Witajcie wszyscy, mam na imię Marcin. Mam 17 lat i w sumie to mam jeszcze nieokreślone preferencje, może tutaj znajdę coś dla siebie, może podpowiecie coś i znajdę wreszcie swoje hobby czas najwyższy. Wolny czas spędzam na dworze głównie. Uwielbiam zawierać nowe znajomości, lubię kontakt z ludźmi. Pozdrawiam.

RE: Witawszy! - dawidmaszar - 10-02-2016

Nazywam się Dawid. Mam 20 lat I jestem nowym członkiem waszego forum. Fascynuje się koszykówka tak samo na żywo jak i w wirtualnym świecie. Jestem wysoki wiec gra na boisku jest dla mnie tylko przyjemnością. Uwielbiam spędzać czas z ludźmi. Pozdrawiam.

RE: Witawszy! - Poppu - 13-02-2016

Witamy, Marcin 20 lat, z krakowa

RE: Witawszy! - Logyoura - 01-04-2016

Witam tu Damian witam serdecznie wszystkich. Chciałem przedstawić sie skrócie. Jestem spokojnym lubiącym domowe zacisze 17latkiem. Dużo czasu spedzam przed komputerem, nie oszukując to cały wolny czas spedzam przed kompem. Mam nadzieje, ze znajdę tutaj kogoś do pogadania.