Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów
Gdzie najtańsze przedłużenia domen? - Wersja do druku

+- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl)
+-- Dział: Prowadzenie serwisu i promocja (https://www.webmastertalk.pl/forum-prowadzenie-serwisu-i-promocja)
+--- Dział: Domeny (https://www.webmastertalk.pl/forum-domeny)
+--- Wątek: Gdzie najtańsze przedłużenia domen? (/thread-gdzie-najtansze-przedluzenia-domen)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Gdzie najtańsze przedłużenia domen? - blanc - 14-09-2012

ja jednak oponowałbym i poleciłbym 2hi.pl
ceny też stosunkowo tanie za przedłużenie, a przede wszyskim jest ok firma

RE: Gdzie najtańsze przedłużenia domen? - Pedro84 - 14-09-2012

(14-09-2012, 04:40)blanc napisał(a): ja jednak oponowałbym i poleciłbym 2hi.pl
ceny też stosunkowo tanie za przedłużenie, a przede wszyskim jest ok firma
98,40 PLN za odnowienie domeny PL nazywasz tanim w porównaniu do OVH (5 dyszek)? Heh Smile

RE: Gdzie najtańsze przedłużenia domen? - frugo - 21-09-2012

w www.2hi.pl masz już od 20 zł miesięcznie

RE: Gdzie najtańsze przedłużenia domen? - Marcin - 21-09-2012

Tu jest mowa na temat domen a nie hostingu Wink.

OVH nadal ma wg mnie najlepsze ceny na rynku. Mam u nich ponad 130 domen i cały czas przybywa.

RE: Gdzie najtańsze przedłużenia domen? - Gabriello77 - 15-04-2013

Ja mam większość moich domen w Prohost, mają dobry stosunek cena za rok/przedłużenie no i mam tam hosting więc wszystko w jednym miejscu.

RE: Gdzie najtańsze przedłużenia domen? - prawdziwypiotrek - 15-04-2013

Co oznacza "dobry stosunek cena za rok/przedłużenie" ? Jak dla mnie dziwny współczynnik.

Rejestracja droga (20 PLN + VAT), przedłużenie 4 razy tyle (80 PLN + VAT).
Ale przecież w Prohost mamy wszystko w jednym miejscu, to wszystko wyjaśnia Smile

Ja póki co trzymam się OVH, mimo iż to takie main-streamowe i w ogóle.
Niestety Polskich firm wartych uwagi jest dla mnie może 5 sztuk, reszta to małe biznesy które nie mają możliwości konkurować cenowo i czasami też jakościowo...

RE: Gdzie najtańsze przedłużenia domen? - cellor - 17-04-2013

Netmark ma najtaniej - rejestracja 12 zł, przedłużenie 49 zł.

RE: Gdzie najtańsze przedłużenia domen? - Maciek - 18-04-2013

RE: Gdzie najtańsze przedłużenia domen? - mionek - 25-01-2014

(21-09-2012, 18:23)Marcin napisał(a): Tu jest mowa na temat domen a nie hostingu Wink.

OVH nadal ma wg mnie najlepsze ceny na rynku. Mam u nich ponad 130 domen i cały czas przybywa.

Ja korzystam ostatnio gnum.pl bo jest taniej niż w ovh. Przy 130 domenach to jeszcze łapiesz się na o wiele niższe ceny bo mają cennik hurtowy.

RE: Gdzie najtańsze przedłużenia domen? - madlen - 12-05-2015

ja przedłużam swoją domenę w www.wordkom.pl. Przedłużenia .pl 55zł, rejestracja 10zł. I to są ceny realne a nie promocje, mam gwarancje ze cena za rok sie nie zmieni (przynajmniej nie razy dwa). Owszem robią różne promocje np. domena za pół ceny, rejestracja gratis przy zakupie serwera lecz wg mnie nie ma co patrzyc na promocje, bo liczy sie realna cena jaką zapłacę za usługę