Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów
Co myślicie na temat tej strony??? - Wersja do druku

+- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://www.webmastertalk.pl/forum-pozostale)
+--- Dział: Projekty stron (https://www.webmastertalk.pl/forum-projekty-stron)
+--- Wątek: Co myślicie na temat tej strony??? (/thread-co-my%C5%9Blicie-na-temat-tej-strony)

Strony: 1 2 3

RE: Co myślicie na temat tej strony??? - FaoX - 15-04-2011

Jak coś nie mam zamiaru się wychwalać, jak to powiedział kolega @up tylko chciałem się zapytać co o niej sądzicie. Jeśli chodzi o Ojca to nie mam i ucze się z dobrej chęci bo wiem że z tego są dobre pieniądze Tongue

RE: Co myślicie na temat tej strony??? - Radian - 15-04-2011

hmm... no ja napisalem co o tym sadze... jak chcesz dobre pieniadze to moze cos z dziedziny programowania c#, cpp.

RE: Co myślicie na temat tej strony??? - Morfeusz_2005 - 15-04-2011

Albo jak mój znajomy coś na Android lub iOS. Ostatnio zrobił jakąś prostą aplikację na Andka. Wygrał projektor i 10tyś zł.

RE: Co myślicie na temat tej strony??? - Bartez119 - 15-04-2011

W zasadzie informatyka jest taka, że można wszystko ze sobą połączyć. I tak jest z tego kasa, ale tylko jak masz umowy z firmami. Freelancerzy z tego co wiem dobrze nie zarabiają. Ucz się języków programowania na pewno Ci się przydadzą. Tak jak wyżej powiedzieli, na razie się nie wychylaj, ucz się robić stronki, czytaj dużo kursów i książek o tworzeniu stron.

Bartez119 mylisz się. Ostatni projekt, 3 tygodnie pracy, 7tyś zł w kieszeni.

RE: Co myślicie na temat tej strony??? - KowR - 15-04-2011

Tak, tak... Chwal się dalej. Praca na czarno, brak rozliczania z USem etc. Sam sobie kopiesz dołki. Smile

Po za tym o pieniądzach się nie mówi, ani się nie chwali to nie kulturalne. Smile

RE: Co myślicie na temat tej strony??? - FaoX - 15-04-2011

Dobra, dzieki za opinie. Jeśli możecie sprawdzić na IE 6,7,8 czy się przypadkiem nie rozjeżdża, bo słyszałem że trudno pod IE ustawić szablon.

KowR sorry, zawsze umowa/zlecenie i rozliczam się do tego co roku wypełniam Pity, wiec nie na czarno. I nie chwalę się tylko podaje przykład, inni zarabiają o wiele więcej ode mnie.

RE: Co myślicie na temat tej strony??? - dziamber - 16-04-2011

Możecie skończyć tą bezsensowną dyskusje?

Kto i ile na czym zarabia to jego osobista sprawa, a jak już chce się tym chwalić to dla jednych normalnie dla drugich świadczy o ubóstwie umysłowym albo duchowym.

Rozwija się też kolejna dyskusja bez celu z serii "bo na tym zarobisz najwięcej, php to shit, programuj w [...]". Są tacy co za czysty html biorą 1k a są tacy co piszą zawiłe programy w C++ i biorą 200 zł. Jeżeli ktoś jest w czymś dobry to bez względu co to jest, to może z tego wyciągnąć dużo. Rozumiem, że każdy wychwala swój język ale coś na ten temat ma chyba do powiedzenia tylko osoba która siedzi w tym tak długo że poznała już wszystkie rzeczy i subiektywnie może to ocenić.

Kolejna sprawa, FaoX rusz może tyłeczek i zainstaluj sobie przeglądarki i sprawdź czy wszystko jest w porządku. Testerom też się płaci pieniądze za testowanie i nikt nie będzie odwalał za Ciebie roboty. No chyba, że sądzisz że ze względu na twój wiek są jakieś przywileje. Jeżeli tak sądzisz to Ci powiem - NIE.

To tyle jeżeli chodzi o OFFTOPIC. A w temacie:

- Swoje logo źle wyciełeś bo uciełeś tzw. "odbicie lustrzane".
- Patrze na twoje portfolio i na stronie http://www.e-vita.czest.pl/ znajdują się nawet takie dinozaury jak <center>, śmiech ogarnia
- HTML uczysz się od 5 lat, a XHTML od 3 - może poczytaj na wikipedii o tym, i nie rób pośmiewiska

Z profesjonalizmem to Ty nie masz nic wspólnego, wątpie czy rozumiesz definicję tego słowa. Super, ucz się tworzenia stron jeżeli to lubisz ale pamiętaj, że masz dzieciństwo i żebyś później nie żałował, że zamiast grać z kumplami w piłkę siedziałeś przed kompem.

Można jeszcze dużo powiedzieć ale wątpie czy chociażby kilka tych słów zapamiętasz do następnego dnia.

Powodzenia Smile

RE: Co myślicie na temat tej strony??? - FaoX - 16-04-2011

(16-04-2011, 00:11)dziamber napisał(a): pamiętaj, że masz dzieciństwo i żebyś później nie żałował, że zamiast grać z kumplami w piłkę siedziałeś przed kompem.

Ha Ha Ha, śmieszny jesteś. Jeśli myślisz że ja mam czas na granie w piłkę to się grubo mylisz. Ide na 8:00 do szkoły i przychodze na 19:00. Zostaje mi 2h na lekcje, a jak przyjdzie weekend to często gdzieś jade na świerze powietrze. Prawie brak czasu na kompa. A jak Ci się wydaje że masz 18 lat i jesteś Hardcorem bo siedzisz od wieczora do rana na kompie to współczucie.Rolleyes
Pozdrawiam.