![]() |
Nowe filtry google - Wersja do druku +- Forum Webmastera, HTML, CSS, PHP, MySQL, Hosting, Domeny - Forum dla Webmasterów (https://www.webmastertalk.pl) +-- Dział: Prowadzenie serwisu i promocja (https://www.webmastertalk.pl/forum-prowadzenie-serwisu-i-promocja) +--- Dział: Pozycjonowanie, reklama w Internecie (https://www.webmastertalk.pl/forum-pozycjonowanie-reklama-w-internecie) +--- Wątek: Nowe filtry google (/thread-nowe-filtry-google) |
RE: Nowe filtry google - kanion - 07-07-2008 koorde napisał(a):Nie żeby coś, ale to jest artykuł z 15 kwietnia 2007 precle dają faktycznie lepsze efekty, lecz dodawanie do nich jest bardziej czasochłonne RE: Nowe filtry google - kajzur - 07-07-2008 koorde napisał(a):Nie żeby coś, ale to jest artykuł z 15 kwietnia 2007 To jest bardzo budujące, takie podnoszące na duchu ![]() ![]() To że jest stare znaczy, ze google już zaczeło ![]() RE: Nowe filtry google - koorde - 07-07-2008 kanion napisał(a):precle dają faktycznie lepsze efekty, lecz dodawanie do nich jest bardziej czasochłonne Co racja to racja... ale cóż zrobić ![]() ![]() RE: Nowe filtry google - Paulina Niżankowska - 30-07-2008 kanion napisał(a):koorde napisał(a):Nie żeby coś, ale to jest artykuł z 15 kwietnia 2007 Co do precli to może są skuteczne, ale w przypadku kiedy użytkownik dodaje je do wartościowych stron czyli moderowanych blogów. Z preclami jest o tyle trudniej, że nie każdy wpis zostaje zaakceptowany. A nasaz praca w tym wypadku w dużej mierze idzie na marne. Co do walki google z katalogami to toczy się ona już bardzo długo. Więc nie można brać takich informacji zbyt dosłownie. Jeśli chodzi o inne techniki jak wymiany linków to faktycznie z tym jest skuteczniejsza walka niemniej jednak będzie ona trwać w nieskończoność. RE: Nowe filtry google - kajzur - 30-07-2008 Kilka dni temu moja strona prawdopodobnie napotkała na jakiś flirt google, i wogóle nie jest uznawana w wynikach wyszukiwania pod kluczowe frazy ![]() RE: Nowe filtry google - Paulina Niżankowska - 30-07-2008 kajzur napisał(a):Kilka dni temu moja strona prawdopodobnie napotkała na jakiś flirt google, i wogóle nie jest uznawana w wynikach wyszukiwania pod kluczowe frazy A jak młoda jest domena? W jaki sposób witryna była pozycjonowana? I jak długo trzymają się wyniki? RE: Nowe filtry google - kajzur - 30-07-2008 Domena ma kilka miesięcy, była pozycjonowana poprzez wymianę linków Link24.pl, katalogi, precle, przy ostatniej aktualizacji dostała PR=2. Mówimy o stronie: www.e-book.osa.pl Proszę spojrzeć: ![]() RE: Nowe filtry google - adam - 30-07-2008 Link24.pl są ponoć nie takie skuteczne. Ja osobiście polecam www.seo.net.pl i www.livelink.pl Efekty szybko widać. Sam używam... RE: Nowe filtry google - kajzur - 30-07-2008 Nie jestem pewien czy warto zmieniać teraz system, po przyznaniu PR=2. RE: Nowe filtry google - adam - 30-07-2008 To zainstaluj kolejny. Ja w tej chwili mam zainstalowane 2 systemy na portalu www.livelink.pl i www.seo.net.pl Jak zainstalujesz www.livelink.pl to dostaniesz około 8000 pkt za stronę z PR=2, i w zamian dostaniesz około 4000 linków na Twoją stronę. Sam używam LiveLink i mimo tego, ze niektórzy narzekają, ja na razie jestem zadowolony. |